FF important!

17 dec 2012: “Nu vom vopsi gardul cu roşu, îl vom vopsi cu sânge” – despre legislaţia propusă în statul român cu privire la carţile de identitate cu sau fără cip contact(less)

INVITAŢIE pentru JOI, 16 ian 2014:  În conformitate cu prevederile art. 7, alin. (9) din Legea nr.52/2003 privind  transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Afacerilor Interne organizează joi, 16 ianuarie a.c., ora 10.00, o dezbatere publică privind proiectul hotărârii Guvernului pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind aplicarea dispoziţiilor legale din domeniul evidenţei persoanelor, actelor de identitate ale cetăţenilor români, precum şi actelor de rezidenţă ale cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European rezidenţi în România, precum şi pentru aprobarea procedurilor de preluare a datelor biometrice pentru emiterea documentelor electronice şi a condiţiilor tehnice şi aspectelor procedurale şi legale privind accesul operatorilor de date cu caracter personal la conţinutul cip-ului cărţii electronice de identitate şi cărţii electronice de rezidenţă, întâlnire la care vor participa atât reprezentaţi ai M.A.I., cât şi ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect.

În acest sens, vă adresăm invitaţia de a lua parte la această activitate, care va fi organizată la sediul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, din Bucureşti, strada Obcina Mare, nr. 2, sector 6.

(articol preluat de pe   http://ceicunoi.wordpress.com/)

PS>Cititi cu atentie  linkul (17 dec 2012)

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.