Avocatul Diavolului

       3 “-estii” dintre cei mai saraci si dintre cei mai anonimi pana nu de mult,la loc de mare cinste-n tara azi,  al 4-lea, infam, bogat, si cel mai cunoscut,  la loc mereu de dezonoare.

Cei 3”’esti” – Comunele Pungesti , Bacesti la care s-a adaugat Gagesti, a treia comuna din Vaslui care nu se lasa pacalita de  Chevron, o butelie cu gaz este o  plata mare pentru un taran dintr-o astfel de zona, cu toate acestea, niciun satean nu si-a vandut  sufletul Tapului .  In Bacesti poilitia  nu mai legitimeaza populatia  ci pe lobbistii Chevronului, care n-au avut autorizatii de lucu, pana cand? Pana cand un telefon de la Bucuresti a sunat la presedintele CJ Vaslui, si ca prin farmec, toate actele au fost in regula si lobbistii lasati sa plece.

cititi  si articolul din Vremea noua de unde am preluat informatia

http://www.vrn.ro/chevronistii-alungati-si-din-gagesti

Oamenii din toate satele Gagestiului s-au unit si  le-au cantat colinde de craciun hotilor de apa si de viitor

Obicieiurile de iarna au fost interzise in Pungesti!

Rusine Bucuresti, bogat, murdar si corupt!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Avocatul Diavolului

 1. childagain zice:

  Eu cred că se va termina odată și lupta asta ! Prea mare vâlvă s-a făcut, chiar și la nivel internațional, pentru ca Chevronul să aibă câștig de cauză. Partea proastă pentru ei este că nu pot acționa pe ascuns, așa cum au fost, probabil, obișnuiți. Nici îmbăta ”țăranii proști” cu apă rece ! În zilele noastre, chiar și cel mai neinstruit lucrător are și el un televizor, unde ascultă știri, și vede și el ce se mai întâmplă prin lumea mare. Mai iau și ziare… Și, chestia cu țăranii noștri, este că ei nu sunt proști deloc ! Dacă au materialul – informația la îndemână, o sucesc pe toate părțile, până ajung la adevărul gol-goluț, la esență.
  Un exemplu în acest sens era bunica mea maternă – Dumnezeu să o ierte ! Deși fără multă carte, nici un ”sclivisit” de la televizor nu o putea îmbăta cu apă rece. La fel și socrul meu ! Doar cu clasele primare, neplimbat prea mult prin lume, afară de București, probabil, dar cu o minte-brici ! După ce ascultă un om politic la televizor, imediat îți spune ce a vrut să spună ”deșteptul ăla” printre rânduri, și ce a vrut să ascundă. Înainte de alegeri, știa despre fiecare candidat mai multe decât am știut eu vreodată.

  Așa și cu țăranii și Chevronul ! Dacă s-au convins că nu-i de bine, nu se vor lăsa ! Și, e bine că țara, și chiar mare parte din străinătate, e de partea lor.
  Ce putem noi face, afară de a-i prezenta lumii întregi, este să ne rugăm – așa cum ai spus și tu ! Astea sunt armele noastre.
  Te sărut, și să sperăm în mai bine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s