Hotnews, ATAC MÂRŞAV la adresa Părintelui Tănase, tată pentru sute de ORFANI de la Valea Plopului!

Imagine   Părintele Nicolae Tănase, preotul care a ajuns în atenţia României prin faptul că a îngrijit şi a crescut, de-a lungul timpului, sute de copii părăsiţi sau fără părinţi, este subiectul unui articol acuzator pe hotnews.ro. Mai mult, Părintele Tănase este acuzat că a “cumpărat” bunăvoinţa sătenilor, pentru a putea să construiască bisericile din localitate, prea multe, după opinia celor de la Hotnews.

Când vezi pe un drum de ţară o mogâldeaţă care păşeşte apăsat, te întrebi ce să fie cu dânsa. Nu ţopăie, nu sare, nu se joacă, nu merge în dorul lelii. Calcă apăsat şi merge la ţintă, cu capul între umeri şi cu gândul cine ştie unde. Şi după câteva minute trece un altul, mai mic sau mai mare. Apoi răsare un grup de 3-4. Tot copii şi toţi merg hotărât. Şi nu se ţin niciodată de mână. Pietrişul împrăştiat de curând scârţâie sub ghetuţe. La Valea…

Vezi articolul original 899 de cuvinte mai mult

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Hotnews, ATAC MÂRŞAV la adresa Părintelui Tănase, tată pentru sute de ORFANI de la Valea Plopului!

 1. childagain zice:

  Pe părintele acesta îl admir demult, și am vorbit și eu cândva pe un blog despre el. Este unul dintre cei câțiva preoți adevărați ai țării noastre, care au înțeles cu adevărat poruncile lui Hristos. El face ceea ce am vrut și eu să fac, dar mereu mi-au lipsit mijloacele.
  Dacă l-au atacat, e doar din ignoranță ! Vorba ceea: ”Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”
  E drept, nici eu nu sunt de acord cu construirea multor biserici, în loc să se dea banii pentru săraci, așa cum ar fi vrut Hristos; dar dacă oamenii așa au vrut, atunci, acești bani vor fi cu folos. Contează că au fost dați din inimă.
  Mă bucur că părintele are susținători, pentru că este unul dintre ultimii stâlpi adevărați ai Bisericii vechi.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.