Pericol ! Seminte sterilizate impartite gratuit prin satele Moldovei

Sterilizat psihic, omul nu va mai opune nicio rezistenta sterilizarii hranei vii si nici sterilizarii sale fiziologice, ba va accepta sa-si omoare si fetii nenascuti si atunci de ce sa nu se si sinucida?
Acesta e omul de azi, omul fara Dumnezeu, care a inceput deja sa se autoanihileze
si nu e decat inceputul…
http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/04/05/presiunea-globala-pentru-avort-din-partea-ocultei-mondiale/

Imagine
De curand , odata cu venirea primaverii , au inceput sa se imparta gratuit seminte sterilizate prin satele sarace ale Moldovei. Prin cele mai sarace judete ale Moldovei au umblat prin zonele rurale masini din care erau impartite gratuit plicuri cu seminte de tot soiul.
Intr-un sat aflat la limita dintre judetul Vaslui si judetul Iasi preotul din sat i-a sfatuit pe enoriasi sa nu foloseasca aceste seminte explicandu-le unele din riscurile la care se expun dar satenii nu prea au ascultat indemnul sau.
Taranii romani nu stiu la ce se expun acceptand si folosind acele plicuri de seminte. Pe langa pericolul pierderii biodiversitatii si implicit a semintelor traditionale taranesti , alea a caror productivitate nu este mare dar a caror gust si aroma sunt dumnezeiesti apare si pericolul dependentei de marile companii agricole care vor avea monopol pe distribuirea de seminte , seminte sterilizate care vor produce un singur…

Vezi articolul original 4.329 de cuvinte mai mult

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pericol ! Seminte sterilizate impartite gratuit prin satele Moldovei

  1. childagain zice:

    Cred că au început vremurile de încercare de care spunea părintele Arsenie Boca…

    Apreciază

Comentariile sunt închise.