Romanii n-au nevoie de combustibilul conventional al nimanui, nici macar de al lor

Iluminatul, incalzitul, transportul si bricolajul indiferent de ce natura, toate acestea romanii le pot obtine si folosi individual fara sa mai plateasca niciun leu la stat si fara sa utilizeze niciun dram de resursa naturala.

Investind sume modice (in comparatie cu rezultatul), in tehnologia de producere a  energiei ezoterice – negentropia, (energia Tesla), energia magnetica si  termoenergia mediului ambient (pila Karpen) – surse autonome de producere a energiei,  va veti asigura independenta financiara. Cu cat vom fi mai multi,  privind in viitorul nu prea indepartat, fiindca romanul  (isi doreste sa traiasca si capra vecinului :)) eu nu vad de ce n-am putea visa chiar la independenta …statala?

http://ezotech.wordpress.com/2014/02/05/veni-vidi-vici-motor-100-magnetic-creat-in-romania/ http://blog.flavian.ro/2014/02/motor-magnetic.html

http://ezotech.wordpress.com/2013/12/09/reportaj-tvr-despre-pila-karpen/

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2dxpLNMpBWUJ:stirileprotv.ro/stiri/10-romani-geniali/pila-karpen-inventia-geniala-a-unui-roman-pentru-care-oamenii-de-stiinta-cauta-inca-explicatii.html+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

http://ezotech.wordpress.com/2014/03/07/generator-tesla-reprodus-de-rusi-si-ucrainieni/   (linkul acesta este pentru a intelege mai bine ce incearca sa va explice acest roman)

http://ezotech.wordpress.com/2014/05/12/sustineti-aspea-asociatia-sustenabilitate-prin-energii-alternative/

(: dar voi nu mai credeti in nimic,  dar nici nu faceti nimic  ca sa aveti de ce crede

.

multumiri blogului „Tehnici si tehnologii esoterice” pentru informatii

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Romanii n-au nevoie de combustibilul conventional al nimanui, nici macar de al lor

 1. childagain zice:

  Tocmai pentru că visăm la independența aia, și nu numai noi, ci toate statele lumii, e posibil ca acei ce ne conduc din umbră să nu lase aceste tehnologii pe piață fără ”vărsare de sânge”. La propriu, și la figurat… Ma întreb și eu, ca prostu’: dacă au atâtea avantaje, de ce nimeni, chiar nimeni, nu s-a gândit să le dea o șansă în producția de masă ? Sau, măcar să fie prezentate serios pe la vreun congres științific ?
  Și, cred că răspunsul e și el pe-aproape. pentru că nimeni, chiar și cei mari, dar care depind de bănci, nu vor să își taie singuri creanga de sub picioare. Prea puțini au stofă de eroi, și în mod sigur, nu dintre cei cu funcții de răspundere.
  Iaca ce simplu e ! 🙂

  Apreciază

 2. qwykx zice:

  cum sa permita independenta cand toata viziunea lor este de a face din orice sufla un sclav?

  Apreciază

Comentariile sunt închise.