STOP! si NOI de la Inceput

– 1 –

Acesta a fost primul pas …

 

Lipsesc de mult timp din viata mea personala ca blogger desi o parte din intelesul acestui cuvant l-am perpetuat, intr-un fel anume, pe care l-am considerat necesar o vreme. In acest rastimp am impins lucrurile pana intr-acolo incat intelegerea refuza sa incapa. Poate ca n-am lasat sa se vada acest lucru la reala lui dimensiune, nu dinadins, nu asta ma preocupa, intelegerea mea, ci dimensiunea lucrurilor din jurul meu, din jurul nostru, ea era tinta. Proportiile ei, inflamate atat de mult, atat de neverosimil, atat de bizar incat am simtit nevoia sa extrag o parte din mine, aceea care nu mai inghitea si sa ma pozitionez in postura de observator mat.       Un observator fara ego al lucrurilor care se derulau pe dinaintea mea de jur imprejur, loc unde m-am introdus si pe mine, aceea de pana atunci, creatoarea temei acestui blog. Tema ce parea si pare furnalul neintrerupt al acestui timp. Maya…

,
Si insfarsit am inceput sa inteleg. Ceea ce comunicasem pana atunci nu avea continut. Absolut niciun fel de continut.
M-am uitat bine dupa mine, m-am uitat bine dupa cei mai multi dintre voi si nu eram nicaieri. Nici eu, nici voi. Niciunul de fapt. Nici macar unul dintre toti cei care am scrutat aceasta realitate pe care incercam sa o traim, careia incercam sa ii supravietuim si ca s-o facem s-o lasam pe ea sa ne schimbe…

.
Insa acum, aici, in acest prezent, al meu si din aceasta clipa al vostru, ea va incepe sa se schimbe, realitatea, lucrurile, ele incep sa se schimbe sub Ochiul nostru.
Si incep cu un … serial, nu stiu cu ce periodicitate inca, fiindca nu este construit dinainte, doar rostuit, care se adreseaza tuturor celor care VOR s-o faca.
Din aceasta clipa, incep doar cu niste tușe,  cu niste  tușe fin schitate, neconceptualizate. Nu va grabiti sa masurati cuvintele – un pluritruism aproximativ care imi este  de folos pentru sugerarea celor ce se intampla din chiar acest acum.

,

Eu am pornit déjà la drum, pe un drum nou, un drum altfel, cu continut nou, un continut extraordinar, un continut intreg care nu e continut de realitate ci care contine realitatea.
Căci, cum alfel as putea sa caracterizez ceea ce pleaca dintr-un plan, cum e hartia aceasta de astazi, aici de exemplu, unde cineva scrie cuvintele, aceste cuvinte, si incursiunea lor libera, concret eliberata de sub orice influenta nedorita, (calauzita intr-un fel sau altul, de altcineva) decat de acela care ia in posesia Sa, in
posesia

Un drum veritabil. Cei care indiferent din ce motiv vor intra aici il vor parcurge odata cu mine incepand de azi, de acum, daca vor VOI. Insotitorilor mei le spun ca este un drum de pionierat desi nu suntem singurii care il  parcurgem, un drum martor schimbarilor pe toate planurile, dar doar acele schimbari in deplin acord cu fiinta noastra, a ceea ce suntem noi cu adevarat si a ceea ce vrem sa devenim.

Si daca se vor strange nori de peste tot, voi veti zice norilor: „Imprastiati-va din cararea mea!”  iar in rest, va ploua.

,

Sa ne bucuram, bucurati-va si fiti ceea ce doriti sa Fiti!

 

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s