Sa ma pupi W-pss! „Wings put to press’ „

Esuezi si tragi sperante ca iti vei regasi busola care sa te reindrepte inspre larg dar daca vei continua sa spamuiesti niveland valurile, ele vor izbucni cu si mai multa forta acolo unde tu nu ai plapuma de acoperire.

Ne-ai linistit pe toti cu o freza de cizelat dintii, sunt toti la fel ca in afisele retusate, cu un zambet perfect pentru un dentist de mana a 2-a, dintii toti aliniati, asisderea spatulati, ca sunt canini, molari sau premolari, cel mai tare insa te temi  de cei 3 dinti din fata.

Fa consiliu de administratie si asuma-ti un by-pass, ca sa poti respira din nou dand voie, cate zile ai macar respira-le ca lumea! Ai inchinat toate steagurile Goagalului-primului colector de date cu caracter personal probabil in viitorul apropiat un detinator cu acte in regula, fiindca n-ai spatele si interesul Facebookului de a vantura apele, te consideri doar un palmas contopist obedient  sa nu consemneze decat starea vremii si dator sa vaneze cu palma de muste, suflul  cochiliilor iesite la mal inca vii.

Nu va lasati inselati de libertatea blogurilor care rezista vaslind impotriva curentului, contoarul nu-i apartine, e setat de la centru, plusul cu minusul sa scoata intotdeauna balanta pe zero.

Echilibru monser, nu gluma, cred insa ca n-ai auzit de principiul al treilea al termodinamicii

trebuia ca pentru toti cei pe care i-ai gazduit si isi vor da   ultima suflare aici, macar  de entropia estetica sa fi auzit!

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.