Romania la capat de drum – Universitatea Bucuresti premiaza maine ororile transmutatiilor mentale tip Mengele -fasciste- si zoofilia

Universitatea Bucuresti – reprezentata prin:

Incep cu

RECTORUL -: Prof. univ. dr. Mircea Dumitru

Prorector  – Programe de studii şi probleme academice –
Prof. univ. dr. Romiţă Iuc

Prorector  – Relaţii internaţionale şi comunicare instituţională                        Prof. univ. dr. Liviu Papadima   

continuand cu

Presedintele Senatului U.B. Prof. univ. dr. Gheorghe Vlad Nistor

Membri Comisiei de etica

Prof.univ.dr. Andrei AVRAM (Limbi și Literaturi Străine)
Prof.univ.dr. Ion BĂNȘOIU (Filosofie)Prof.univ.dr. Adina BERCIU (Litere)Prof.univ.dr. Ovidiu BOZGAN (Istorie)Prof.univ.dr. Carmen CHIFIRIUC (Biologie)Prof.univ.dr. Georgeta GHEBREA (Științe Politice) VicepreședinteProf.univ.dr. Marian POPESCU, (Jurnalism și Științele Comunicării) PreședinteProf.univ.dr. Vasile PREDA (Matematică)Prof.univ.dr. Tudor ROȘU (Chimie)Prof.univ.dr. Dumitru SANDU (Sociologie și Asistență Socială) Vicepreședinte

va acorda maine, 21.05.2015, titlul de Doctor Honoris Causa profesorului de bioetica la Universitatea Princetown si filosof  Peter Singer   datorita „reputației științifice de care se bucură profesorul Peter Singer în mediul academic internațional”(conf. U.B.)

„un  susţinător fervent al „avortului post-natal”, al „experimentelor ştiinţifice pe bebeluşi” şi al „relaţiilor dintre specii”, aici trebuie sa precizez la ce tip de realtii intre specii se refera, la relatiile sexuale dintre specii, si inca o precizare, la relatiile sexuale dintre om si alte specii

(Wikipedia) „Peter Singer – s-a născut în familia unor evrei din Viena, care, în 1938, s-au refugiat în Australia.
A studiat la Universitatea din Melbourne și a obținut gradul de magistru în 1969. Și-a continuat studiile la Universitatea Oxford, iar în 1975 a publicat cartea Animal Liberation. În prezent este profesor de bioetică la Universitatea Princeton și profesor de onoare la Melbourne. Filosoful magistru are trei fete si trei nepoti.”

Azi, 20.05 la invitaţia Centrului de Cercetare în Etică Aplicată din cadrul Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti, Peter Singer a susţinut în Amfiteatrul Titu Maiorescu, o conferinţă cu titlul:The Most Good You Can Do With Applied Ethics

Redau cateva dintre conceptele filosofiei lui Singer pe care acesta le preda  tinerilor dornici de a intra in profunzimile bioeticii sale.

„Dacă savanții nu ar fi pregătiți să experimenteze pe nou-născuți umani, atunci disponibilitatea lor de a utiliza animale non-umane dezvăluie o formă nejustificată de discriminare pe bază de specie, din moment ce maimuțele, măgarii, câinii, pisicile, șoarecii și alte animale adulte sunt mai conștiente de ceea ce li se întâmplă, mai capabile de auto-gestionare, și, după câte ne putem da seama, sunt cel puțin la fel de sensibile la durere ca şi nou-născuții umani.”

sa va explic putin ca nu ma rabda –  „noi, adicatelea animalele umane, discriminam animalele non-umane folosindu-le  pentru experimente stiintifice, trebuie sa le facem dreptate  si sa egalizam situatia, o, nu, ati inteles gresit, nu zic sa nu le mai torturam si sa nu le mai disecam, dimpotriva,  zic doar sa nu le mai discriminam. pai cum? sa le torturam doar pe ele, da pe copiii nostri ce are? hai, ma mamico ca nu-s ironic, chiar deloc, vorbesc foarte, foarte serios!”

„Odată ce dăm la o parte hocus-pocusul religios care înconjoară termenul de «uman», putem continua să-i vedem pe membrii speciei noastre ca fiind înzestraţi cu raţiune, conştiinţă de sine, capacitate de comunicare şi aşa mai departe, într-o măsură mai mare decât pe cei ai oricărei alte specii, dar nu vom mai privi ca sacrosanctă viaţa fiecărui membru al speciei noastre, indiferent de capacitatea sa de viaţă inteligentă sau chiar conştientă.”

aici, e mai simplu de explicat, DEX – SACROSÁNCT, -Ă, sacrosancți, -te, adj. (Livr.) Sacru1, sfânt; p. ext. intangibil, inviolabil. [Var.: sacrosánt, -ă adj.] – Din lat. sacrosanctus.

„deci, cum sa va explic eu ca sa intelegeti, daca isi ia laba religia de pe voi, oti  fi voi sfinti sau n-oti fi, dar sa fiti si  inviolabili? hai maa, ce naiba?!  si sa fie clar, inteligenti sau nu, constienti sau nu, nu conteaza, ba aproape ca e mai bine, he-he-he! ce ma chiar toti, mai lasati-mi si mie cativa acolo, aoleu, am uitat sa zic,  indiferent de varsta!

„…Ar trebui să admitem faptul că, dacă o fiinţă este umană şi vie, nu înseamnă de la sine că este greşit să-i luăm viaţa.”

„pai bree, i-a stai asa, ce daca misca si spune mama? daca nu spune tata?  si ce, cine-i mama asta, unde scrie ca are ea drept de viata asupra lui, scrie undeva?  daca se chinuie cu el si-l creste degeaba asa autist neexprimat  si iese si din asta vreun Einstein, vreun Honoris Causa, lasa, ca m-am gandit eu la toate!” 

„Copiii umani nu au conştiinţă de sine şi nu sunt capabili să priceapă faptul că există. Nu sunt persoane.”

„Noo, cine, bebeii? ei nici nu-si dau seama ca s-au nascut, ia intreaba-i sa vezi, nici nu stiu pe ce lume sunt, ca dac-ar sti…. si ce, daca-i tai putin si le scoti vreun rinichi sau vreun plaman crezi ca-si vor da seama, ia pune-i sa numere!”

„Ştiţi ceva, eu nu vreau să plătesc mai mult pentru asigurarea de sănătate, doar pentru a oferi nişte tratamente scumpe unor bebeluşi care oricum experimentează o calitate a vieţii de nota zero.”

Chiar asa, eu sunt sanatos tun si am  copii, nepoti si voi avea si stranepoti sanatosi, garantat suta la suta, eu n-am luat in viata mea niciun tratament, ce, nu se vede?”

„Unul câte unul, tabuurile au căzut (…) Dacă unele religii încă mai învaţă că masturbarea înseamnă «abuz de sine», aceasta dovedeşte că sunt desprinse de realitate. Sodomia? Face parte din bucuria sexului, recomandată cuplurilor în căutare de varietate erotică (…) Dar nu toate tabuurile au căzut (…) Sexul cu animale continuă clar să rămână un tabu (…) Suntem primate mari. Aceasta nu face ca bariera sexuală între specii să fie normală, nici naturală, orice ar însemna aceste două cuvinte de care se face prea mult uz, ci înseamnă că nu mai este o ofensă adusă statutului și demnității noastre ca ființe umane.”

se poate presupune orice „orice ar insemna aceste doua cuvinte, e drept, cu o furnica inca n-am incercat”

(text color extrase din Evenimentul Zilei – http://www.evz.ro/un-sustinator-al-zoofiliei-si-al-uciderii-nou-nascutilor-va-deveni-doctor-honoris-causa-al-universitatii-din-bucuresti.html  conform caruia

„Prezența lui Peter Singer la Universitatea București și onorarea lui cu cel mai înalt titlu universitar nu este întâmplătoare: anul trecut, de un tratament similar s-a bucurat filosoful de origine română Julian Săvulescu, discipolul lui Singer, care i-a fost conducător al tezei de doctorat. Subiectul acesteia: „Motivele bune pentru a muri”, o pledoarie pentru eutanasie.”

De ce nu renunta Universitea Bucuresti la acordarea acestei distinctii cu toate protestele si scrisorile primite din partea unor asociatii si organizatii, din partea unor grupuri de parinti:

gasiti aici http://www.activenews.ro/stiri-educatie/Universitatea-Bucuresti-NU-renunta-la-intentia-de-a-i-acorda-titlul-de-Doctor-Honoris-Causa-lui-Peter-Singer-113012

Cateva notiuni si definitii:

(http://www.provitabucuresti.ro/bioetica/bioetica#11

 • ”  Etica = ramură a filosofiei care se ocupă cu studiul sistematic al moralei, adică al principiilor de comportament – bun/rău, corect/incorect etc.
 • Bioetica = „morala vieţii” (de la bios, viaţă şi ethos, etică)
 • Bioetica (în sens larg) = Câmp de studiu ştiinţific sistematic, pluralistic şi interdisciplinar care abordează teoretic şi practic problemele morale generate de medicină şi ştiinţele vieţii în raport cu omul şi relaţiile omului cu biosfera.
 • Bioetica (etica biomedicală) = Studiul valorilor etice şi morale din perspectiva progreselor medicinii şi analiza controverselor etice ce apar în practica medicala modernă.

Câmpul de acțiune al bioeticii cuprinde problematica începutului şi sfârşitului vieţii (avortul, eutanasia, sinuciderea asistată, reproducerea asistată), manipularea genetică, diagnosticul prenatal, clonarea, terapia cu celule stem, handicapul, experiențele pe oameni, transsexualitatea etc.

Bioetica  preia o serie de elemente și de principii din biologie și medicină, din deontologia medicală, dar și din alte discipline și domenii de activitate (cum ar fi: filosofia, sociologia, psihologia, dreptul) și pe baza lor, clarifică deciziile și alegerile posibile din punct de vedere tehnic, în biologie, genetică și medicină.

Bioetica nu se preocupa doar de prescrierea regulilor deontologice după care trebuie judecate problemele ridicate mai sus, ci bazându-se pe principiile puse la dispoziție de alte discipline, de tradiția culturală și de contextul socio-cultural, ea a devenit o disciplina normativă, în sensul că se pronunță asupra calității obiectivelor ei, a eficienței și perspectivelor lor pentru viață și promovarea acesteia.”

conf. DEX – BIOÉTICĂ s.f. Morală a științei în general și a medicinei în special, care interzice comercializarea corpului uman și traficul de organe. (din fr. bioéthique, it. bioetica)

Deduc ca aceasta este o definitie perimata, anacronica care trebuie reactualizata dupa premiul de maine, astfel: ” BIOÉTICĂ s.f. Morală a științei în general și a medicinei în special, care interzice comercializarea corpului uman și traficul de organe, permitand doar uciderea bebelusilor umani (a nonpersoanelor) in scopul experimentelor stiintifice si a scaderii taxelor si impozitelor „

conf. DEX  ZOOFILÍE s.f. 1. Afecțiune morbidă pentru animale sau păsări. 2. Satisfacere a instinctului erotic în mod preferențial sau exclusiv prin contact sexual cu animale, la indivizi întârziați mintal. 3. Preferința unor țânțari pentru sângele animalelor. (din fr. zoophilie)

DEX – definitie reactualizata ZOOFILÍE s.f. 1. Afecțiune morbidă pentru animale sau păsări., actiune bioetica pentru indivizii umani 2. Satisfacere a instinctului erotic în mod preferențial sau exclusiv prin contact sexual cu animale, la indivizi întârziați mintal, la  absolventii Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti in frunte cu stafful de conducere a acesteia si la toti adeptii filosofiei Peter Singer, profesor la catedra de bioetica din Princetown 3. Preferința unor țânțari pentru sângele animalelor. (din fr. zoophilie)

Cui i-a mai acordat Universitatea Bucuresti titlul Doctor Honoris Causa de-a lungul vremii, voi enumera doar cateva nume si din pacate, printre putinele. care este evdient ca nu au avut drept cauza nominalizari de pupincurism politic autohton si international  ca in majoritatea celorlalte nominalizari din perioada postdecembrista.

2. Majestatea Sa Regele CAROL AL II LEA (1938)
3. Mareşalul ION ANTONESCU (1941)
16. Academician DUMITRU STĂNILOAIE, Teologie, România (1992)
17. Comandant JACQUES YVES COUSTEAU, Membru al Academiei franceze, al Institutului Franţei şi membru de onoare al Academiei Române, Franţa (1993)
22. VACLAV HAVEL, Preşedintele Republicii Cehe (1994)

In cadrul Facultatii de Teologie din Iasi „Dumitru Staniloae” a avut loc in anul 2013 o conferinta intitulata „„Bioetica trebuie să arate că omul este înrudit cu Dumnezeu, nu cu animalele“

Propun conducerii Universitatii Bucuresti pentru pastrarea credibilitatii ca in cazul in care are loc  festivitatea de maine sa se faca un act de reparatie morala Doctorului Honoris Causa  Peter Singer fata de acordarea titlurilor persoanelor de mai sus, in vadita contradictie filosofica si bioetica cu acesta si in premiera sa li se retraga  titulatura devenita caduca. Totodata, propun ca alaturi de sigla UB sa se insereze dictonul „UB-I BENE IBI PATRIA” alaturi de, se intelege,  zvastica.

Adresa Comisiei de etica din cadrul U.B> : Str. Dimitrie Brândză 1, 060102 București    E-mail: integritate@g.unibuc.ro

nu ratati e-mailul acesta macar pentru „integritatea” lui!

A, era sa uit, o intrebare pentru dvs. Herr doctor  H.C. Peter Singer,  pe cand al 4-lea nepot?  si o urare, ii dorim pentru orice eventualitate, sanatate multa !  si dvs. promit daca mai stati pe aici, sa va ofer GRATUIT un bilet la Gradina Zoologica, avem niste exemplare superbe de lei africani si blaaanzi, am putea spune chiar, cum ii pui, asa stau.

HEIL!

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Romania la capat de drum – Universitatea Bucuresti premiaza maine ororile transmutatiilor mentale tip Mengele -fasciste- si zoofilia

 1. calinakimu zice:

  Oare ne mai poate uimi ceva?! Se pare ca da. Un bun simt elementar ne impiedica sa nu ne uimeasca cece ce se petrec(nu intampla) in lume. Totusi, pentru a simplifica lucrurile, sa facem un exercitiu de constientizare si sa ne intrebam : oare functioneaza ceva, cat de cat normal in lumea noastra?! Fara a face filosofia „normalitatii” sa ne intrebam : oare nu este fireasca aceasta destructurare a lumii, care se vede cu ochiul liber la toate nivelurile existentei ?!
  Dupa ce vom raspunde la aceste intrebari…retorice, din acea clipa, daca mai putem dormii…avem o problema, o mare problema, care justifica existenta unei asemenea lumi profund bolnave.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.