LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

……………

si pentru ca sunt „Muzica care sapa”  degeaba,  cu maxim regret si lipsita de orice speranta intr-o solutie omeneasca, asa  il insotesc pe acest haiduc  „fiinta stinsa a natiei si spiritului romanesc” la groapa, cu un ultim cant pentru ceea ce a fost …candva

http://www.youtube.com/watch?v=vXupqutb0NM

Vremuritulburi

Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

 

Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:

 1. Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
 2. Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.

Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos…

Vezi articolul original 614 cuvinte mai mult

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

 1. qwykx zice:

  Nu ma pot abtine sa nu fac in subsol, acest stupid comentariu –

  Un exemplu de specimen vandut al mass-mediei romanesti patronata de interese contrare Romaniei este si exemplarul anticultural numit „Capatos” , titular al emisiunii „Un show pacatos” care in emisiunea din aceasta seara, 11.11.2015, nu a pregetat nici cea mai mica pauza in discursul celorlalti invitati pentru a le baga pumnul in gura cand orientau discutia in directia atentatului si nu in directia „accidentului” de la Colectiv. Nici invitatul de marca, avand o legitimare profesionala de necontestat dar greu de reprodus, n-a fost lasat sa vorbeasca.

  Inteleg atunci ca tu exemplar nenorocit care, (si este un fapt cunoscut, n-ai putea aparea pe sticla fara a fi asigurat de un grad „de siguranta”, ca sa faci „ce trebuie”) te zbati constient sa astupi vocal marturiile despre probe (ca sa le denaturezi iti trebuie totusi ceva glagorie si nu e cazul tau), esti partas alaturi de toti ceilalti autori morali ca tine, mass-medie romaneasca de televiziune, cunoscatoare nemijlocita a jocurilor de culise indiferent de natura lor, devenind astfel si autor nemijlocit la viitoarele atentate care vor fi savarsite asupra populatiei tarii din care faci parte, si totodata, factor decisiv in evenimentele pe care acestea le pregatesc.

  Macar suma pentru care ai vandut realitatea mortii zecilor de tineri ca tine, arsi de vii, lucru care am vazut ca nu te impresioneaza, incepe cu 30?

  PS>
  Daca emisiunea se difuzeaza in reluare, veti judeca si singuri.

  Mie mi-e tot mai clar ca orice rezultat va fi obtinut in urma expertizelor criminalistice, in urma anchetei judiciare, indiferent de cate ori se vor stradui s-o reia, la noi nu va ajunge pe cale oficiala niciodata adevarul incinerarii trupurilor in viata ale tinerilor aflati in acea special aleasa zi, la Colectiv.

  Cei ce vor fi pedepsiti sunt si ei, in afara culpei personale, victime colaterale,
  victime sunt toti ceilalti tineri care au iesit in strada, victime ca si cei care doar au privit ceea ce s-a intamplat, victime ca si cei care nu s-au nascut inca.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.