ca sa intelegem mai exact ce a ramas din daci

cuvant = gand = adevar limpede   dar inainte sa-l  clikuiti,   ar fi bine zic eu,   astia care nu mai suntem  tineri  si neinformati,  ca sa ne intelegem  mai bine>  daca ei sunt prosti,   manipulati si idioti, noi care stim si degeaba stim, noi care i-am lasat si i-am impins  cu manutele  amandoua fie ele si tinute voit si silitor  la spate ba si cu amandoua emisferele functionale, unele pline chiar, dar autoscurtcircuitate, cum ne numim?

hai sa fim seriosi, avem tineretul  pe care-l meritam, i-am creat din plin toate conditiile!

Romanie draga, nu ti-am urat sa ne traiesti de 1 decembrie, de ce crezi?  mai bine traieste pentru altii, pentru cei care se lupta macar pentru cate o halca din tine chiar si miseleste, vei trai mult mai mult  chiar asa, hartanita.  Noi nu te vedem,  noi nu te vrem,   noi nu te meritam.

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ca sa intelegem mai exact ce a ramas din daci

  1. calinakimu zice:

    Degeaba ne blamăm și ne învârtim cuiul ruginit al revoltei într-o rană infectată numită Romania. Problema nu este a Romaniei, este a LUMII în care presupunem că trăim. Este nevoie de o revoluție INTERIOARĂ prin care fiecare în parte va trebui SĂ SE TREZEASCĂ. Nimeni nu poate trzi sau schimba pe ALTUL. Este nevoie de o profundă TRANSFORMARE interioară INDIVIDUALĂ…Nici o revoltă, revoluție, reformă a sistemului actual nu funcționează, va înlocui un rău cu alt rau. Asta …deoarece DIRECTIA în care merge omenirea este greșită cu 180 de grade.

    Apreciază

  2. dumitruichim zice:

    Același comentariu aș scrie ca acela al CĂLINEIKIMU

    Apreciază

Comentariile sunt închise.