Scene dintr-un nou tip de război: Lupta de exterminare identitară națională. Acţiuni criminale ale Guvernului Cioloş: eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor din programa şcolară

Sursă: Scene dintr-un nou tip de război: Lupta de exterminare identitară națională. Acţiuni criminale ale Guvernului Cioloş: eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor din programa şcolară

 

Un articol preluat  de dr. Mircea Pușcașu pe care il iubesc pentru ca se luptă si azi cu ”microbii” , pentru ca este un neobosit patriot român și unul dintre cei care ma face sa cred ca adevaratul curaj si dragostea de om si de umanitate in general n-a sucombat definitiv in neamul asta primitivizat.
De acum voi prelua articolele domniei sale (proprii sau nu) de cate ori voi avea prilejul. Imi pare doar rau ca n-am cultivat publicitatea blogurilor valoroase pe acest blog al meu, mai mult si am lalait-o cu prostiile care nu conteaza.
In ceea ce priveste curajul ”domnului”Adrian Curaj, ministrul noneducatiei si inculturii romanesti, acesta nu este decat un curaj de haita exterminatoare, singurul sens al curajului pe care mi-l inspira numele pe care il poarta.
DEZNATIONALIZARE si UNIFORMIZARE intru PROSTIE asta faci mata nene ministrule, lucru pentru care generatia aceasta de copii va fi straina de propria sa origine si de materna ei vorbire.
Oricate limbi straine ar cunoaste o persoana durerea si-o striga in limba materna, pana si spionii torturati oricat s-au abtinut n-au putut s-o evite!
Sa dai inapoi banii statului care a bagat in curu matale educatie ca nu meriti scarnavie tradatoare, iar daca nu, ai putea sa ai ceva curaj sa te dai cu scafarlia de tabla pana o sa-ti sara creierii ca si-asa nu-ti folosesc la nimic, da-da, pe tabla unde-si vor scrie elevii lectiile la noile materii ”Educatia pentru Drepturile Copilului” si ”Educatia interculturala”,dar atat de tare sa te dai, pana vei striga ”Muicăă!” in toate limbile pamantului!

Reclame
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Scene dintr-un nou tip de război: Lupta de exterminare identitară națională. Acţiuni criminale ale Guvernului Cioloş: eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor din programa şcolară

  1. ela zice:

    iti place a3 , precum se vede ?

  2. qwykx zice:

    daca ma-ntrebi, imi place 4×4 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s