Dumneavoastra ce credeti?

De necrezut: Crăciunul interzis în… Bruxelles!!!
23 decembrie 2015
Error! Filename not specified.
Faptul că un primitiv precum sultanul din Brunei a interzis Crăciunul în această țară (cei care nu respectă interdicția putând ajunge în pușcărie pentru 5 ani), nu este chiar un lucru ieșit din comun. Și nici faptul că o altă țară musulmană – Tadjikistanul – a interzis brazii și cadourile de Crăciun…
Ceea ce este însă bulversant este faptul că ciumpalacii din capitala Uniunii Europene – aia creștină, extrem de corecți politic, au hotărât ca Târgul tradițional de Crăciun să fie redenumit în acest an „Plăcerile iernii”, iar urarea „Crăciun fericit!” să fie înlocuită cu „Felicitări de sezon!” Mai mult decât atât, Parlamentul European chiar a tipărit felicitări cu urarea „Felicitări de sezon!”, ne spune Evz.ro
Motivația e următoarea, zic ei: acest lucru ar fi „o modalitate prin care să fie incluşi şi cei care au alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti.” (evz.ro)
Aceasta este explicația pentru proști. În spatele ei se ascunde intenția de a distruge tradițiile și familia tradițională europeană. De ce spun asta? Pentru că aceleași caricaturi de la Bruxelles, împreună cu executanții lor fără conștiință din anumite țări europene, au făcut ca în Franța să se pună problema scoaterii cuvintelor Mamă și Tată din codul civil, în timp ce în Anglia, pașapoartele conțin denumirea de Părinte 1 și Părinte 2, în loc de mamă și tată. Motivul? Să nu se simtă discriminați homosexualii!!!
Cu alte cuvinte, majorității i se ia dreptul la tradiție și normalitate pentru a li se acorda mai multe drepturi minorităților – fie ele etnice, religioase sau sexuale.
Astăzi a venit vremea interzicerii Crăciunului! Ce va fi mâine? Până la urmă, cui slujesc birocrații din Parlamentul European? Noi știm! Dumneavoatră ce credeți?
Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dumneavoastra ce credeti?

  1. childagain zice:

    O lume fara traditii, fara lucruri sfinte, fara repere morale, e mai usor de manipulat. O lume de robotei ascultatori; care nu stiu de nici un Craciun, ci doar de ceea ce spune domӬPresedinte.
    Aste este ceea ce vor ei. Desi, chiar si presedintii, tot marionete sunt – dar asta nu se vede de jos.

    • qwykx zice:

      se vede prea bine si de jos si de sus,oamenii nu sunt atat de prosti cum ni se da de inteles si cum ni se arata mereu pe sticla, toti stiu dar nu mai cred si asta-i va pierde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s