Nocturna: ne- Opus niciunui sunet IV

Cap. II – Cum adaptam subectivitatea Universului la obiectivitatea noastra – II –

Sa ne oprim mai intai aici, pentru o veste buna.

Acum, fiindca stim ca proprietatea materiei de particula/unda  se reflecta nu numai la nivel subatomic ci si molecular, ne-am putea imagina cum s-ar manifesta si ce importanta ar avea aceasta la nivel macroscopic, chiar daca ceea ce se petrece in lumea dimensiunilor subatomice pare si ”este putin reprezentativ”  ca raport de marime. E adevarat, un electron este insesizabil (dimensiunea lui (sferica) are diametrul =2 x re = 2 (2,8x 10-15 m); ne putem inchipui mai usor dimensiunea lui spunand ca 1 electron este de marimea nucleului atomului elementului respectiv, adica are intre 1,75 si 15 fm (femtometri), unde  1000000  fm = 1 nm, iar nanometrul este o miliardime dintru-un metru adica 10- 9. Dimensiunea lui este insesizabila, da, dar este si neglijabila?

Tinand cont ca in parte se regaseste intregul (si n-o sa spun: ”Cartea Facerii”  spun: ”Partea si intregul”  o carte scrisa de Werner Heisenberg) si de proprietatea transmutarii in unda a particulelor elementare, te intrebi ce se poate intampla datorita ei la nivelul fiziologiei umane?

Si incerc sa fac sapaturi despre aceasta paralela sa vad ce gasesc, dar n-apuc bine fiindca cautarea mea dupa medicina viitorului  imi  si adusese urmatoarea informatie: „Impactul fizicii cuantice in medicina viitorului” de fapt, titlul Conferintei ”Aportul fizicii si chimiei cuantice in biologie” a Prof. Marc Henry alături de Savantul Basarab Niculescu Universitatea Interdisciplinara, Paris 2014. (Si n-am facut decat sa-mi pun din nou o intrebare, poate cu aceeasi intensitate. Sa fie o alta coincidenta sau un nou camp de interferenta? Poate ca la urma urmei asta inseamna vibratie! 🙂  ). Nu e nevoie sa urmariti mot à mot, e o conferinta pur stiintifica, dar las link pentru cine vrea si poate mai mult  . I-am prins insa esenta pe care v-o redau. Este vorba tocmai despre cum anume se rasfrange aceasta descoperire a fizicii cuantice, in fapt o revolutie in cunoastere, si in general a fizicii cuantice asupra  fizicii Newtoniene la nivelul organismului uman la nivel celular, molecular. Dl. profesor, un savant biolog, naste cel putin contradictorialitate in lumea medicinii clasice. Si o face elegant, fara sa traga concluzii directe, fiindca ar fi de-a dreptul crunt, asa ele reies doar socant prin ilustrarea  comparatiilor dintre parametrii vechi ai fizicii clasice, si cei noi, ai fizicii cuantice, cat si paralela comparativa a aplicarii acestora,  peste tot, in toata dinamica .

Despre ce este vorba: este aproape inimaginabil ce incidenta pot avea aceste descoperiri la nivelul celular/molecular, la nivel neuronal, al sinapselor, al reactilor electrice si chimice din organsim, al schimburilor de substante la nivel intra – si extracelular.  Ce inseamna reconfigurarea  dimensiunilor, cantitatilor  substantelor de sinteza si a schemelor de tratament; ce deviatii se vor putea evita in comportamentul proceselor la nivel celular; unde sunt aberatiile utilizate pana in prezent de medicina clasica si cum influentau acestea procesele la nivelul intregului organism si nu doar a zonele afectate. Poti deduce chiar daca nu s-a vorbit despre, ca toate procesele fiziologice vor trebui redefinite si completate in lumina noilor parametri.  Cum ar trebui rescrisa biofizica, biochimia, biologia, anatomia, imagistica (aparatura) reformulata si completata chimia iar medicina prezenta restartata aproape de temelii.  Erori de calcul, erori de comportament celular sau aproximatii,  diferenta dintre moarte sau boala si viata, asta e diferenta!

Dar ne apropiem incet-incet de … adevar,  de mai apropiatul adevarat  Univers al fiintei omenesti si de posibilitatea mai realei vindecari si asta nu e doar minunat, splendid, este realmente incurajant ! (am folosit acest grad de comparatie fiindca si asa,  am fi inca departe)

Ce cred. Cred ca prin aceste noi descoperiri nu numai boli incurabile isi vor gasi astfel leac si bolile ”cronice” vor ramane doar in stadiul de ”acut”. Cred ca peste toate schimbarile ce vor trebui sa aiba loc ca urmare a reconsiderarii tuturor beneficiilor sau daunelor aduse in vechea configuratie a medicinei si farmaciei organismul uman, acesta  functioneaza in alt Univers, dar….

…si asta am lasat-o la urma,

… dar pana vom ajunge aici nici nu va mai fi nevoie de toate aceste schimbari chiar daca vor fi facute, fiindca oamenii se vor vindeca cu…APA :-)! Nu râdeti, cu apa structurata (informata). Suntem, si asta este o descoperire a fizicii cuantice, intr-un procent mult mai mare decat cel cunoscut,  99% apa, ganditi-va numai la spatiile interstitiale… dar putem constata o frumoasa paralela intre procentajul in apa si procentul de energie din  materia care spunem ca ne alcatuieste. In fond apa este o energie,  un mediu oscilator care capteaza, retine si transmite informatia  , (v-am dat la minutul 5 : 34 doar un exemplu al puterii ei), in plus, are si capacitatea de a o purifica si a o repune in circuit.

Numai ca in acest capitol mi-am propus sa o si demonstrez, nu personal, evident, doar punand cap la cap demonstratiile si experimentele stiintifice. Mentionez inca o data ca ideea acestui articol (alegerea), m-a condus aici intr-un mod absolut neprevazut. Eu n-am facut decat sa urmez pasii asa cum au aparut.

Si va spun, n-o sa va para rau de timpul petrecut daca alegeti sa-l ”pierdeti” cu mine, odata ce ati ajuns pana aici. Accesati linkurile asupra carora insist, sunt necesare căci frumusetea de-abia si-a inceput feeria!

O sa trecem si prin…apa, dar nu ea este punctul terminus, adevaratul tărâm, ci doar o parte a Capitolului II 🙂

”2. Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.       3.Şi a zis Dumnezeu: “Să fie lumină!” Şi a fost lumină.”(Facerea 1,2). Însă această „purtare” a Duhului nu este o simplă trecere pe deasupra apelor, ci cuvântul ebraic original avea un sens mai profund, așa cum spune Sfântul Vasile cel Mare, acela de a încălzi și de a da viață, așa cum găina cloceşte şi dă putere de viață ouălor. „Duhul se purta”,adică pregătea apele pentru naşterea vieții. Așadar, apa, spune Sfântul Vasile, este elementul în care și din care s-a născut viața de pe pământ. În tot cuprinsul Scripturii, apa joacă un rol foarte important și „mistic” în existența umană și în relația omului cu Creatorul său.”

Dar apa nu e nimic fara noi chiar daca suntem inmagazinati in ea (in energie),  e doar un mijloc de a ne spune ca putem fi cine vrem noi sa fim, ca suntem purtatori si raspanditori de energie, noi – atomi cu toate subparticulele lor si responsabili de propagarea duhului (informatiei)  acestei energii in modelul structurii care reprezinta civilizatia pamanteana.

Cunoasteti desigur experimentele lui Masaru Emoto (am mai scris despre ele ilustrandu-le romantic printr-un film ce vadea efectul cuvintelor asupra apei, aici insa aveti experientele de laborator si a efectelor apei si undelor electromagnetice asupra organsimului uman)

Wawes boys, Wawes, that’s who We are!  … UNDE! Iar daca am scormoni mai adanc sub ultima particula subatomica descoperita, am afla ca suntem niste corzi/stringuri superinfime vibrante, care oscileaza. (String Theory)

Raportati-le acum doar intre minutele 1:53:51 si 2:01:09 la acest documentar marca Gregg Braden

Concluzia I:

Schematic: In NOI, la nivel cuantic:  1. mai intai la nivelul organismului uman (dp.d.v. fiziologic):  undele (frecventa oscilatiilor si inaltimea lor) create de emotii, (de tip diferit si contrar), propagate prin mediul de rezonanta (lichid-apa-), modeleaza structura genetica a organismului uman, ADN-ul urmasilor nostri, sanatatea noastra si zestrea lor genetica. 2: la nivelul constiintei: undele vitale (care conserva starea de sanatate) sunt undele iubirii (ating structura ADN in cele mai multe puncte) ceea ce verifica demonstratia Poponin aratata in capitolul anterior, despre campul electromagnetic al inimii (iubirea avand emulatia cea mai lunga si cea mai inalta de unda). 3. La nivel cuantic Campul informational al Universului, Campul ”Vidului fizic –”Nimicul” absolut sau Campul Constiintei Universale trebuie sa fie un camp al iubirii pentru a conserva energia intregului sistem de Realitati create.

 Concluzia II despre alegere, se ridica dintr-o intrebare: ce alegem sa fim, Apa vie sau Apa moarta? Rupem legatura sau formam clusteri?

*

Dar nu va ganditi numai la informarea prin cuvant/gand, exista si aparatura pentru lenesi. Aparatura de biorezonanta care masoara si restabileste frecventa intr-un organ bolnav. Se cunoaste frecventa optima a tipului de organ sanatos, se masoara frecventa respectivului organ bolnav si se ridica artificial sipovpana la optimul lui. Desi avem in tara astfel de aparate de diagnoza si de masurare, n-avem personal medical /biofizicieni instruiti sa le foloseasca, fiindca este o metoda inca ignorant studiata, dupa ureche,  lumea este neinformata si prizoniera vechilor rutine, tratamentelor clasice, iar daca sunt aplicate oficial nici nu mai conteaza rezultatul, procentul de insanatosire sau de mortalitate. In lume e tinuta sub coperta si abordata doar la nievlul spitalelor de avangarda finantate cu scop privat sau de catre elitele financiare, nu pentru ca-si permit ci pentru ca toti ceilalti sa nu-si permita, fiind necostisitoare. Ce s-ar intampla cu restul industriilor de ”insanatosire”: spitale, industria farmaceutica, aparatura, industria creata pentru tratamentele oncologice, etc. Vechea poveste a tuturor descoperirilor ieftine si salvatoare, au fost inabusite in fasa, iar  sub fasa stau cu nasurile sub infuzie doar marii popritori ai lumii, sa n-o inspire decat ei.

” […] peste tot in univers exista o energie de baza, pe care o vom denumi eter si care este prezenta, mai condensata in vid, decat in materie. Apoi, materia nu este ceva solid, ci mai degraba energie de-(n.a.)-condensata, particulele subatomice fiind ca niste nori vibratorii. La nivel cuantic, fenomenele nu au loc la fel ca la nivel macroscopic, ele fiind mai degraba potentiale, in campuri de probabilitati, care in urma unei anumite cauze, aranjeaza energia bruta in grupari materiale, fizice, ce pot fi percepute de catre organele noastre de simt. Aparitia si disparitia particulelor virtuale (virtual, in sens de foarte mici), ne arata ca mai sunt si alte dimensiuni de existenta, mai inalte, ce o determina de fapt pe a noastra. faptul ca universul si viata nu mai pot fi privite materialistic, determinist, ci mai degraba ca o creatie, un plan divin al unei Superinteligente universale infinite, care este in spatele tuturor lucrurilor.” […] Einstein si Schrodinger au presupus ca fizica este pe un drum gresit si ca trebuie reconsiderata, in sensul de a abandona idea ca materia este ceva format din particule solide ! De fapt , traim intr-un univers bazat pe oscilatii, asemenea unui ocean de energie vibratorie. Asa ca, insasi proprietatea dualitatii unda particula din fizica cuantica nu-si mai are sensul, deoarece nu exista nimic altceva decat unde.” (Misterele universului)

… iar in varful unghiului este ”El , piatra din capul unghiului lepădată de zidari” (Fap.4,8-11)  Cel care Vibreaza.

Concluzia III:  Alegerea e o problema de vibratie, de moment si de etapa (nivel de frecventa). Este o dependenta, da, dar nu impusa din afara ci dinauntru, de stadiul in care te situezi in tot acest univers oscilator cu gamele lui diferite de frecventa. Locul in care dependența este doar dependentă de tine.

lorena mckennit night ride across the caucasus

                                           * * *

(Capitolul III –  Alegerea in relația noastra cu ”ceilalti” –” […] Suntem atat de liberi cata libertate ne-am dat si cata libertate ne-am luat. Singura dependenta este creata de reprezentarea pe care o avem despre libertate. […] ” )

 

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Nocturna: ne- Opus niciunui sunet IV

 1. Sam zice:

  S-a făcut liniște în cap. Eram încă conștientă de un fel de eu , o condensare rotundă, luminoasă, care eram intr-un fluviu infinit de ceva unduind. Iubire pură și bucurie fără capăt. Am întrebat… de ce atâta suferință dacă tot ce este, în această infinită iubire își are rădacina? Cu cât mai încărcată mintea cu atât mai departe unduirea. Asta ar face diferența între iad și rai.

  Apreciază

 2. qwykx zice:

  Ma tem ca inca nu suntem capabili sa intelegem iubirea. Dar uneori putem fi atinsi de aripa ei,
  atat cat i-am permis din tot ce ne-am inchipuit despre ea.
  Suferinta e a mintii. Iubirea suporta. Adevarat, asta cred ca face diferenta intre iad si rai.

  Multumesc pentru neincredere, multumesc pentru increderea ca pot raspunde. Pe ultima sper s-o merit pana la ultimul capitol.

  Aici vad nevoia unei completari.
  Sam, cand citesc prima oara un text, orice text, literar, stiintific, retete culinare, facturile din cutia postala, (la serviciu nu se pune), nu-l citesc niciodata cu capul (mintea), il iau direct in plin. Daca ”trece” de vama asta il citesc mai departe, daca nu, ma opresc. Asa am facut si cu ce mi-ai scris tu. La primul am fost nu doar intrigata ci complet dezorientata. Parea ca ceva e cu susu in jos. Nu stiam ce inca. Am obiceiul asta sa citesc pana imi ”cade fisa” prin toate cotloanele. Ei bine, la tine nu mi-a cazut decat de unde vorbesti de suferinte. Asa ca n-am vrut sa-ti dau un raspuns incorect si m-am raportat sine die la articol. La iubirea existenta in cele 4 dimensiuni ale noastre, (pamantene) fata de aceea posibila in Multivers. De aceea ti-am sugerat sa ramai pana la ultimul capitol. In el dispare suferinta.

  Apreciază

  • Sam zice:

   Și eu mulțumesc pentru răspuns. Îmi plac foarte mult articolele tale. Nu am pregătire profesională ca să le validez științific dar le savurez. Mulțumesc pentru această aventură, călătorie în adevăratul infinit, cel micro.

   Apreciază

   • qwykx zice:

    Nu stiu cum ai avut atata rabdare sa citesti texte de lungimea asta, mi-am dat seama ca e neajunsul lor.
    Sa te imbratisez ca ai fost temerara de doua ori, o data sa-l citesti si a doua oara sa comentezi, nu pot, dar sa-ti multumesc frumos, zau ca pot. Nici eu nu-s specialist de-aia i-am citat pe ei in bucataria tehnica, ca sa cada ”vina” doar pe capul lor 🙂

    Apreciază

 3. Sam zice:

  Cu primul comentariu doream să ancorez la mișcarea sub formă de unde, în subtil. Ai undeva un citat prin articol. Percepția mea am redat-o integral cu tot cu uimirea mea din ea. De ce suferință? dacă toate își au rădăcina în acel fluviu infinit de iubire.
  Ulterior am încercat în gând să formulez un răspuns mai clar dar mi-a picat fisa la altceva. Am spus că era o unduire din iubire și bucurie pură. De fapt nu știm ce este, fizic sau non fizic. Dar iubirea și bucuria par să fie reacții ale materiei( corp, minte) la niște stimuli exteriori veniți din acea dimensiune subtilă. Iar suferința , la fel ca iubirea, poate fi la fel doar o reacție a minții la absența stimulilor de care vorbeam mai sus.
  Rămân până la capăt căci îmi face plăcere.

  Apreciază

 4. qwykx zice:

  Rămâi.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.