Ce ziceți de asta?

🇷🇺Fostul soț i-a tăiat brațele din gelozie, însă femeia a găsit în sine forță și curaj s-o ia de la capăt…

sursa: News 24-România-diaspora

Dar de judecata lumii după ședințele foto ce părere aveți?

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ce ziceți de asta?

 1. qwykx zice:

  Nu am de ce să primesc aprecieri dar vreau să cunosc părerile voastre mai ales despre ședințele foto

  Apreciază

  • Nautilus zice:

   După o anumită vârstă (18 ani) nu îmi mai spun părerea înainte ca persoana care mi-o cere să o exprime pe a ei. Uneori nici după aceea.

   12.01.2020 la 19:19
   Să ceri părerea altora fără să o exprimi înainte pe a ta (când o cunoști) este desigur o aroganță. Și nu toți sunt dispuși să vă accepte aroganța, trebuie măcar să le fiți simpatică în vreun fel.

   Apreciază

   • Nautilus zice:

    Să ceri părerea altora fără să o exprimi înainte pe a ta (când o cunoști) este desigur o aroganță. Și nu toți sunt dispuși să vă accepte aroganța, trebuie măcar să le fiți simpatică în vreun fel.

    Apreciază

   • qwykx zice:

    Nu stiu de ce te-a facut viata atat de prevazator, poate fi si o deformatie profesionala? nu zic ca nu te apara, dar ce-ar mai ramane din reflexul indraznelii creatorului lui Nautilus fara niciun risc?N-am vrut sa-mi dau cu parerea prima ca sa nu impun nicio coordonata de navigare pe marea sinuoasa a lumii  Ce-as zice, as zice dar de ce nu ma intrebi ce-as face! Ei bine, i-as spanzura de limba pe critici intr-un mod lejer de sprijinire pe varfuri, apoi m-as apropia incet cu drujba in pielea goala si i-as intreba daca au ceva impotriva pozelor nud

    Apreciază

   • qwykx zice:

    Ma bucur ca ai fost sincer si in sfarsit ti-ai dat drumul fara atatea firewall-uri la o frumusete dezinhibata de gand si expresie sufleteasca! 🙂
    Mai sus despre asta vorbeam cand am fost putin socata, cum ai reusit sa le tii in carantina atatia amar de ani si sa le scoti doar dupa ce-ti dadea „cerberul” viza!
    In mintea mea, cred ca mai mult subconstient, incercam sa-ti gasesc o scuza printr-o cauza exterioara tie, cum ar fi fost un serviciu conditionant.
    Si cum eu ma cam trezesc gandind cu ”voce tare”, lezez oamenii inconstient.
    Iarta-ma, Nemo, si lasa-ma sa iti spun asa, pentru mine, nu pentru tine, ca sa-mi incalzeasca putin sufletul, fiindca pe lumea asta nu mi-e frica decat de doua lucruri: sa nu ranesc o inima curata si sa nu deviez puritatea ratiunii cuiva, intentionat sau neintentionat, iar al doilea lucru, nu e din lumea asta.

    pt. 12.01 19:19
    Am inteles, tu asa vezi aroganta. Eu o vad exact pe dos. Tocmai, fiindca imi cunosteam… ”nelinistile” opiniei, nu-mi puteam invita comentatorii…cu ”drujba” in mana la o exprimare… sincera sub uzul de influenta al celui care ”face” regulile jocului pe ”plantatia” lui! Nu-mi doream bun simt, imi doream adevar. Dar nu doar asta m-a ghidat. E o regula in jurnalismul clasic (desi nu sunt un jurnalist) in care cel care da stirea nu-si poate exprima totodata si opinia, doar daca nu vrea sa-si traga cititorul intr-o anumita directie, care de obicei e a altcuiva, o regula care nu se mai aplica in jurnalismul contemporan. Apoi este, cum as putea sa-i spun? exista un cuvant pentru faptul ca tu nu te indoiesti deloc (”desigur aroganta„) de conceptualitatea cererii mele si ca, who knows? poate chiar voiam sa fi primit o explicatie halucinanta care sa ma lase muta de uimire si sa-mi darame lumea sau poate sa mi-o urce la un alt nivel? Daca stam sa judecam putin, cu ce am zis eu ca le-as face celor care critica aparitia fetei in poze, m-am situat intr-un anumit plan de constiinta, cu care intr-un articol anterior (cand il judecam pe Lavoisier prin prisma comunitatii) m-as fi situat pe (cel mai) primar nivel de constiinta, citez: ”Noi despre comunitate: “Nu-i bine cand ii prinzi sa le iei gatul unul cate unul?” … sau “Asta se-ntampla cand dai margaritare porcilor, glodul tot glod ramane, prosti da multi!”
    Nu, n-a fost asta, dar ar fi putut sa fie, mi-ar fi placut sa fie.

    Stii, adevarul care e foarte relativ, pentru ca ochii care-l privesc sunt mereu altii, ochii mei l-au privit asa: cu furie si-atat. Iar despre ea voiam doar sa vorbesc cu cineva.

    Apreciază

   • Nautilus zice:

    Eu vă propun să ne dăm numai like-uri de acum înainte, când considerăm că e cazul, firește.

    Apreciază

   • qwykx zice:

    Dă-le-ncolo de comment-uri si dă-le-ncolo de like-uri! Riscă-te Nemo, trimite-ți ”cerberul” la plimbare si măcar în lumea asta de viață neamenințătoare, traiește-l pe ”simți” așa cum îl simți!

    Apreciat de 1 persoană

 2. qwykx zice:

  te bagi Mishuk?

  Apreciază

 3. Prima parte a știrii este aproape de necitit, iar a doua de necomentat.
  Aș zice doar că este ca atunci când îi spui unui prieten lovit de o tragedie; „fii tare, trebuie să treci peste…”, dar dacă observi că ar fi prea „tare” și nu suferă standard, ai suspiciuni. Durerea poate fi o mască într-un spectacol de măști; o recunosc doar cei care cunosc libretul.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.