Coincidență stranie, eu cred mai degrabă că subconștientul întreabă și realitatea răspunde

Fiind prizonieră în casă de câteva zile m-am pus pe treabă și fiindcă nu pot să dau din mâini așa fără niciun câștig și de altă factură decât cel manufactural, dau să-mi selectez ceva audio pe youtube, mă gândeam la o piesă de teatru dar mental îmi doream ceva din realitate, vreun documentar mai nou despre ce ma intereseaza sau altceva care să-mi liniștească agitația care mă cuprinde de câte ori cineva din mine caută, iar eu nu știu ce caută și până nu găsesc, nu-mi găsesc nici liniștea. Cred că vi se întâmplă și vouă  chestiunea asta, ei, acum îmi venise  din nou mie rândul. Și dau cu gura pe căutare zicând una și alta și nu-mi place nimic din ce găsesc dar fiindcă platul ăsta al meu stâlcește cuvintele fiind greu de urechi, îmi scoate din pământ din iarbă verde, ”Distrugerea popoarelor europene, Planul Kalergi”. Citisem destul de demult ce viza domnul ăsta inteligent dar  il abandonasem fiindcă mi se părea că și teoria asta a conspirației trebuie să aibă o limită sau dacă are, domnul era tare suferind  așa că trecusem mai departe cu înțelegere pentru patologia aserțiunilor lui paranoide.

Am mai zis altceva și altceva și nu știu cum se făcea că îmi apărea ca titlu tot ce conținea acest nume. Și cum întotdeauna cedez irațional în fața insistențelor naturii (ea știind mai bine ca mine orice), am cedat. Dar fiindcă nu voiam interpretări ci pe cineva să-mi recitească doar punctele cuprinse în acest plan al lui, mă apuc și tastez. Cel mai apropiat mi s-a părut al unei tipe ale căror clipuri nu-mi plac dar acum era ceea ce-mi trebuia, o selectie de citate, fiindcă ea nu intervine personal, doar le împreunează.  Il rememorez și spre surprinderea mea de data asta, începe să se întrevadă ceea ce căutam. Cred că eram destul de intrigată de  nebunia  creată în jurul ”co-vidului 400” si-i cautam un sens, mai ales că citisem si The Eyes of Darkness de curiozitate.

Asta s-a întămplat luni. Azi, miercuri, dau peste o știre despre domnul președinte. O citesc și mă gândesc că îmi scoate calculatorul ce anume vorbesc eu prin casă, că mi s-a mai intamplat, mă gândesc că e o știre mai veche reeditată din cauza cuvantului bază și mi-o scoate acum dar mă uit după dată: ”acum 14 ore”, măi, să fie … chiar așa?

Concluzia vă rog s-o trageți după ce audiați ce am audiat și eu, mai bag așa, pentru a da un gir notabil acestei informații un alt videoclip, din păcate, doar prima parte a comentariilor prof. dr. Florin Colceag despre ceea ce de multă vreme nu mi se mai pare doar o teorie, ci, așa cum am inceput s-o numesc eu, o conspirație a teoriei conspirației.

Si mă liniștesc dar per ansamblu, mă cuprind spasmele, pe cine votezi, sau ori pe cine votezi, nu te lasă să trăiești.

Distrugerea statelor europene – Planul Kalergi

Și pentru că nu-mi place să hrănesc depresia iar acum am făcut-o, o voi contracara printr-o Alternativă, (aceea a copiilor fericiți pentru implinirea harurilor lor) care vor putea depăși toate aceste obstacole, dar mai inainte vă voi arăta de ce (ceva mai jos de atmosfera lirică):

termografia emotiilor umane: (rosu, portocaliu, galben este incărcarea cu energie/albastru, negru este marja de descărcare energetică)

rosu, galben, portocaliu este incarcarea cu energie/ albastru, negru este marja de golire de energie

sursa: https://www.npr.org/sections/health-shots/2013/12/30/258313116/mapping-emotions-on-the-body-love-makes-us-warm-all-over?t=1583366238193

dacă vreți și partea a II-a a confeinței, căutați-o, o veți găsi!

P.S.  Pentru că știu că există planete mai evoluate decât a noastră, ele după cum cred că v-ați dat seama, nu sunt decât locul propice (special amenajat) de Conștiința Universală atotcuprinzătoare (Tatăl) pentru evoluția spiritului. Nu există planetă moartă sau goală, (spiritul având diferite forme de evoluție și diferite stări de manifestare).                                                                                                                                                                                                        Pentru că știu că pe una dintre ele, sarcina depășirii karmei era aceea de a transmite celorlalte fiinte din propria căldură și energie, conlucrând la ridicarea stării termice a planetei  și ca urmare și a lor înseși. Nedizolvarea karmei  mai înainte, prin transmiterea din propriul intuneric unei alte ființe era pedepsită, de fapt se autopedepsea prin plecarea pe o altă planetă sub nivelul de căldură al acesteia. Transmiterea acestui tip de intuneric se făcea prin impărtășirea/povestirea/plângerea către altă ființă a propriei stări  de  tristețe, de neliniște, de  teamă, descărcând-o pe aceasta prin empatia pe care ar fi resimțit-o, de propria ei energie. Și desi aceasta era capabilă să și-o regenereze,  i-ar fi luat din timpul și necesarul ei cu care ar fi putut suplimenta prin complementaritate  un alt semen de-al ei, astfel încât  toți să-și poată depăși  întregul ca să aibă ce ceda. De aceea  fiecare trebuia mai intai sa-și resolve singur deficitul/ ”netrecerile” (poverile pe care incă le mai purta), întristarea nefiind permisă,  ca apoi să poată transmite mai departe căldură și astfel, crește împreună cu natura  (intreaga planetă).  Neimplicarea era cel mai crunt pedepsită  fiind dată de exemplu tuturor  mai inaintea plecării.

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

32 de răspunsuri la Coincidență stranie, eu cred mai degrabă că subconștientul întreabă și realitatea răspunde

 1. Sam zice:

  Declinul rasei albe a început deja cu momentul când aceștia au început comerțul cu sclavi și și au băgat nasul peste tot in lume. Aroganța rasei albe europene atrage inevitabilul și partea cealaltă a monedei. Dacă la persoană este valabil ” cum îți așterni așa dormi” sau după faptă și răsplată, la fel valabil este și pt o țară, o rasă. Dealungul istoriei omenirii, imperii s-au ridicat, imperii s-au prăbușit.

  Apreciază

  • qwykx zice:

   As fi vrut sa te contrazic ca asa-i ”dialectica” de blog, la un ”nu” tre sa zici un ”da” si invers, dar nu pot fiindca ai dreptate. Tu de fapt ai luat trenul cu o statie mai inaintea mea, ajungand la cauza anterioara. Spun cauza si nu efect, ca deja efectele acestei ultime cauze se si revarsa asupra lor, uita-te la Franta. Bună observația! Dorinta de colonizare a celor care altadata au fost imperii, obisnuite sa traiasca si să sporeasca pe seama altora este modelul care ne-a adus aici. Caci daca te uiti bine, sunt aceeasi tirani la care s-au mai adugat mai tarziu si altii (tarile nordice) sau s-a micsorat numarul de colonii in dreptul altora (vezi Spania care a sarit regula gratie unei Grații pe care n-o putem noi cantari.) Cu toate astea tot n-am ajuns la adevarata cauza care n-are nici culoare teritoriala, nici politica, nici macar pecuniara, ci una mai a naibii, ideologica, iar acum vorbesc de papusarii tiranilor. Ei te-ar putea duce la o subcauza generatoare. Dar ”Ei” nu inseamna nimic, nu-i așa? 
   Asta pe de o parte,

   Apreciază

   • Sam9 zice:

    Yepp

    Apreciază

   • qwykx zice:

    Pe de alta, daca tot ne-am varat capul la fund, (la cauze nesuperficiale) referindu-ne la rasa, legea generalizarii trebuie sa aiba o forta limitata in ceea ce priveste imuabilitatea celor nebelicosi, fiindca exista si asemenea entitati statale, mai ales cand vorbim de pedeapsa care ar trebui sa fie in personam, nu? Doar nu ucidem tot satul pentru fapta unuia, inca n-am ajuns sa detinem o constiinta colectiva ca sa ne putem pronunta per se, altfel riscam sa cadem tocmai in pacatul celor pe care ii dezavuam. Fiecare rasa isi are tipul ei de pacate si de arogante, altfel nu s-ar fi aflat azi aici, pe pamant. Karma este o lege exacta. Insa este si subtila si profunda. Exista asa cum știi, karma personala, karma de grup, karma de natie, karma pe fiecare grupare care impartaseste acelasi numitor comun dar nu cred ca are in vedere culoarea pielii ci mai degraba același trecut ideologic la care a aderat, culoarea pielii nefiind decat un efect.
    Concret, e suficient ca simplu individ sa dai girul unor tradatori si vanzatori ca sa le impartasesti karma, (cu anumite grosimi de tușe).
    (vorbesc mult dar nu ma repet si vreau sa profit de comentul tau sa spun, nespusele inca)
    Necunoasterea nu provine din nestiinta asa cum bunul simt logic te indeamna sa crezi (mai bine zis nestiinta este o cauza ulterioara), ci din insotirea la un moment dat cu un anumit tip de rau, fie si ”cel mai mic dintre ele” sau de nepasarea fata de acesta. Altfel, (cei necunoscatori, profanii, ignorantii, au primit fiecare pe parcursul vietii si pe limba lor pana la momentul unei alegeri de grup (care e un drept castigat prin nastere, deci care presupunea un anumit tip de evolutie; sa nu confundam totusi munca duhului cu aceea a creierului), au primit ocazia, sub o formă sau alta, să-și manifeste declinarea lui (a răului). Iar odata facuta aceasta alegere oricat de profan ar fi fost, fiind alocati acestui drum, n-ar fi fost lasați să cada, să greseasca, atata timp cat ei au declinat această alegere. Partasia cu raul, oricat ar fi de mic te conduce mai lesne pe acelasi drum, al marelui rau, decat pe celalalt. Pentru drumul opus trebuie depus un efort dublu care nu poate fi realizat decat prin propria vointa (deci constienta si informata). In fond o chestiune de atragere in fluxul ondulatoriu cel mai apropiat. (am scris intr-un art. despre asta, cand vb. despre alegeri).

    Apreciază

 2. Sam zice:

  Q, amu tre să caut pe gugu ce-i ăla belicos și alți termeni cu care m-ai bombardat. Karma. O invenție de ego. Zic. Dar intr un sistem egotic… functional. Unde esti TU?

  Apreciază

  • qwykx zice:

   belicos l-am gandit mai mult in termeni de nebeligerant decat in acceptiune folclorica

   Apreciază

  • qwykx zice:

   religiile orientale folosesc termenul pentru ca la ei n-a venit nimeni sa-i sara peste neputinte, ma refer la karma.
   Daca tot m-am nascut aici, zic ca am ocazia sa ma sar si eu prin ceva mult mai simplu si mai la indemana firii mele. Au si ei o cale Bhakti yoga se numeste, dar n-au modelul si nici sacrificiul anterior care sa usureze materia de lucrurile inutile

   Apreciat de 1 persoană

   • qwykx zice:

    ”materie” in sens de energie decondensata, normal . Am scris bine decondensata si nu condensata.
    lucruri inutile in sens de ”daca dai n-ai”
    l

    Apreciază

  • qwykx zice:

   Smarando eu ti-am raspuns, dar cu tine care-i treaba? Karma e egoista in felul ei ca e o lege si asta e oarba, te impaci cu notiunea de Univers inteligent? dar cu aia de Univers simtitor?

   Apreciază

 3. Sam zice:

  Mă impac cu toate notiunile, q.
  Commurile tale par corecte. 🙂

  Apreciază

 4. qwykx zice:

  foarte bine pentru tine, ma bucur Sami, inseamna ca n-ai de ce sa te plangi! 🙂

  Apreciază

 5. Sam zice:

  M-am ” plimbat” ani buni prin religii, filizofie, învățături estice, paranormal, ezoteric până am observat că, cel puțin pe mine, nu mă duc niciunde. Este o aventură faină ca o plimbare prin junglă. Dacă o iei ca atare, deci nu în serios. 🤭

  Apreciază

 6. Sam zice:

  Pt cap baiu îi că tot îi important și defapt nu îi important nimic. 🤭

  Apreciază

  • qwykx zice:

   Scuze, mi-a intrat o turturica in balcon care tot cauta sa-si faca cuib acolo de cateva zile si vanatorul de serviciu era la datorie, a trebuit sa-I amenajez un cuib undeva unde nu poate ajunge inculpatul, ca nu-i pot explica de ce, nu.

   Apreciază

 7. qwykx zice:

  Smaranda, nu trisa, intrebarea mea te-a obligat sa desparti apele.

  Apreciază

 8. qwykx zice:

  Cine cauta are un gol. Unde-i golul? Ca banuiesc ca n-are capul nicio treaba cu el, in situatia de fata nu-i decat un scrib cu niste tabele comparative in fata.
  Cine e flamandul de cautarea asta de nu se mai opreste cand nu gaseste si nici nu se impaca cu ce gaseste?

  Apreciază

 9. qwykx zice:

  Ies acum, dar iti las la inspiratie, o inlantuire de sunete, sper sa-ti fie de ajutor in gasirea adevaratului raspuns, absolut fara nicio legatura cu mintea si nici cu libretul 🙂

  Apreciază

 10. Sam zice:

  Q, sper să nu disperi și să încerci să mă salvezi. Muzica imi este gălăgie. 🤫
  Sunt vînzătoare de 20 de ani și 😭 m-am săturat de muzica omului. M-am săturat de crăciun și m-am săturat de iepuraș. 🤯

  Apreciază

  • qwykx zice:

   Ah, am ințeles! Ti-ai pierdut emotia (cu sediul in inimioara) și vrei s-o gasesti cu mintea (cu sediul in capusor). Relax Sami, nimeni nu te poate salva! emoticon categoric exista?

   Apreciază

 11. Sam zice:

  Apreciază

 12. Sam zice:

  Mă bucur. 🤭

  Apreciază

 13. qwykx zice:

  Dac-as sti ca nu mi-ai spune ca vreau sa te salvez sau orientez intr-o anumita directie ti-as trimite o evanghelie apocrifa sa comentam pe ea, n-are decat 116 fraze. Nu sa comentam. Sa incercam sa vedem ce se umple si ce ramane neumplut, din perspectiva mintii vorbesc, adica pe limba ta.

  Apreciază

 14. Sam zice:

  Trimite tu liniștită ce dorești dar nu pe emailul cu care comentez ci pe cel cu care m-am abonat. Ăsta îi fals.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.