Aveti, n-aveti copii, semnati inconstientilor si abramburiților petițiile astea si dati-le mai departe, ca sunteti depresivi dar nu sunteti morti!!

De peste tot si in orice clipa, din mass-media mai ales, auzi 2 fraze tip:una deja vi s-a implementat in cortex, cealalta, aproape:

Ce mai poti face bun in tara asta? Nu se mai poate face nimic!”

”De-acum incolo lumea nu va mai fi la fel!! ”Nimic nu va mai fi la fel de-acum inainte!”

Le recunoasteti?

Claudius va toarna otrava in urechi in timp ce voi dormiti!

Trezireaaaa!

Adevarat, nimic n-o sa  mai fie la fel, Iudelor, lumea nu mai doarme,

lumea  se trezeste!!!

Multumim pentru Coronavirus, si nu luati drept cadavre mortii nostri, caci mortii lumii sunt ai nostri, nu sunt doar niste cadavre lasate in strada sau incinerate fara nicio ruda aproape, ci sunt niste eroi. Iar eliberarea lumii de sub megalomanie si dementa a avut intotdeauna in pamant niste eroi!

Si sunt din ce in ce mai multi cei care se trezesc, daca vreti sa-i cunoasteti si sa faceti ceva pentru voi, ii veti gasi si ii veti cunoaste.

Iar voi scrieti pentru sufletul vostru, dar  scrieti si pentru sufletul copiilor vostri, neam curajos in originea voastra, aduceti-va aminte de ea, neam nestricat in tot ce reprezinta esenta vietii, generos cum nu cred ca exista altul,  creator pana peste poate, tineti la demnitatea voastra umana, fiti vigilenti si nu lastati sa vi se strecoare libertatea printre degete in somn.

Somnul deznadejdii sau al indolentei va naste monstrii. Si nu, nu visati, ca nu va mai fi la figurat!

Nu va lasati transformati intr-unul dintre ei.

Viata este a voastra si a copiilor vostri, numai voi puteti fi stapanii si detinatorii ei.

La ce va este de folos viata daca sufletul si ratiunea mor pe dinauntru?

Aveti macar curajul cuvintelor si daca v-ati trezit si al faptelor, sunt multe de facut si fara sa puneti mana pe barda. Trebuie sa ne adaptam, suntem ucisi  prin cuvinte scrise, devenite legi, mai rele decat o lovitura de topor in cap.

https://www.petitieonline.com/spune_nu_legii_educaiei_sexuale_la_precolari

https://www.petitieonline.com/suntem_impotriva_vaccinarii_obligatorii

https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/05/15/a-inceput-microciparea-in-masa-a-europenilor/?unapproved=2115&moderation-hash=0ef0d22faf98a6be06cdee383730740c#comment-2115

*

Savantul francez Didier Raoult contrazice OMS: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie!”

 

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.