The Truth and nothing but The Truth!

Am si eu un vaccin pentru voi: azi va voi  imbaia inimile in serul adevarului!

„Adevărat vă spun că sunt unii dintre cei ce stau aici care nu vor gusta moartea înainte de a vedea Împărăţia lui Dumnezeu venind cu putere.“ (Marcu 8,31-14,26)

Astfel imi prefatez azi pagina ca sa va spun ca asa cum este aceasta lume acum,  are nevoie de putere pentru ca  adevarul si viata sa ramana in ea. Iar singura  Putere care nu ne imputineaza si nu ne slabeste, capabila sa scoata la lumina cea mai evoluata varianta a noastra, nu este din lumea asta.  Pai, cam da, restul puterilor ne deviaza, incet dar sigur, inspre tot ce nu mai reprezinta omul.

Numai ca Puterea asta nu ne cauta singura decat daca vede ca o vrem dar suntem neputinciosi. Altfel, trebuie chemata. Iar chemarea se face cu strigaturi, fie ele si mute. Asa cum ai chema intr-un anumit moment singura persoana care te poate ajuta. Iar singura persoana care te poate ajuta esti TU cu Dumnezeu inauntrul tau.

Cred ca am gasit formatul cel mai clar de exprimare logica a ideii pe care am  dorit sa v-o transmit.

In ianuarie si la inceputul lui martie am scapat firul din maini  si v-am spus in ce directie se va desira. Iar atunci mi-ati spus  ca fac teoria ghemului.

V-am mai spus ca lumea se trezeste si ca se crapa de Ziua? Si nu m-ati crezut.

Necredinciosilor, ajutati credintei mele!

Si nu va fie frica sa rostiti adevarul fiindca  veti pierde ce aveti acum, veti pierde mult mai mult, inspre tot, daca nu-l veti rosti!

Din Parlamentul italian

dr. Markowitz – filmul de la 3:22:27

pentru padurile Romaniei

https://youtu.be/5eq7439D8qk

The best point of vue

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.