In ce ne transforma aceasta lege, de ce nu s-a luat in considerare punctul de vedere al Colegiului medicilor la primirea avizelor si de ce : ”Nu vaccinare obligatorie!” – ilustrata de opinii clare si supercalificate -Fake news-ul este grija legii pentru sanatatea noastra

Dragi ai vostri parlamentari  trebuie sa cunoasteti de ce vaccinarea obligatorie nu este buna, asadar va ofer argumentele cele mai serioase, cele exprimate de cei calificati sa o faca.  Multor medici le este frica sa va transmita adevarul, cum sunt aceia din Comisia de sanatate, sau poate nu frica ii determina sa o faca ci  adapostul pe care li-l ofera ea,   altora insa nu le este frica sa o faca. Legea pe care aproape ati adoptat-o nu este una oarecare ci are valoarea unui act medical cu consecintele pe care le veti suporta mai devreme sau mai tarziu. In plus, nu aveti de unde sa cunoasteti istoricul  medical al fiecarui om si nici ce complicatii se pot naste in urma administrarii  tuturor vaccinurilor efectuate  deja si a celor ce vor fi aplicate dupa intregul istoric de vaccinari,  luand in considerare insumarea si  neeliberarea din organism a tuturor excipientilor/adjuvantilor, unii dintre acestia extrem de toxici  (metalele- Hg si Al) a caror toleranta admisa a organismului are o cota! Ca sa nu mai vorbim despre interesele firmelor producatoare si a contractorilor care se vor exacerba, fara sa se tina seama de continutul produselor si de timpul lor de testare. Consecintele acestei necunoasteri sau acestor interese pot fi unele dintre cele mai grave. Fiindca aplicarea acestei legi  nu implica un singur caz  ci priveste o populatie intreaga  nu va puteti asuma aceasta raspundere. In cazul in care votati ceva in necunostinta de cauza cu asemenea consecinte vina va apartine in totalitate. Teoretic nu aveti cum sa votati ceea ce nu cunoasteti, iar daca nu cunoasteti sunteti obligati sa va informati. Avand in vedere ca votul vostru a trecut prin Comisia de sanatate iar aceasta si-a dat avizul, rezulta ca v-ati informat. Daca v-ati informat si ati votat aceasta lege inseamna ca ati votat cu buna stiinta si v-ati asumat consecintele imbolnavirilor, handicapurilor, modificărilor genetice si chiar deceselor ce vor surveni asupra populatiei tarii, incepand cu copiii acesteia, dupa momentul vaccinarii.

In acest caz  cine va credeti ca sa va asumati  ?

Vestea buna pentru imunitatile voastre este ca orice ni se va intampla nu veti raspunde bucurandu-va de imunitate parlamentara si de faptul ca va veti putea folosi de functie pentru a va sustrage vaccinarii obligatorii.

Vestea proasta este ca nu aveti certitudinea ca va veti putea pastra influenta de a nu va vaccina voi si copiii vostri si  dupa ce partidele politice din care faceti parte vor fi inlocuite cu altele, (nu ne spuneti voi mereu ca nimic nu va mai fi la fel?) chiar si  in cazul in care Romania va dispune de acelasi sistem electoral, dar dupa cate stim  globalizarea bate la usa. Sunteti convinsi ca veti primi for free si un loc in loja unvaccinated?

Eu una va doresc tot binele, urandu-va sanatate si sa traiti pana la adanci batraneti cand  va veti pierde influenta si  urmasii va vor fi vaccinati, ca sa aveti posibilitatea sa va ingrijiti copiii si nepotii  in cazul in care vor fi  nenorociti pe viata sau vor avea disabilitati, si nu vor avea alte ”efecte adverse” mai grave.

Si o intrebare indiscreta: ma intreb ce a facut Comisia de sanatate cu Punctul de vedere al Colegiului medicilor din Romania nr. 10018 din 7.12.2017?

Atat  pentru voi.

…………………………………….. + + + ………………………………………….

Oameni  buni  aveti rabdare si urmariti cele doua videoclipuri ca sa intelegeti totul in privinta vaccinarii obligatorii, credeti-ma ca va va interesa pe fiecare dintre voi.

Iata ce am inteles eu:

 • ca e musai sa fim vaccinati toti indiferent de repercusiuni iar statul isi va lua toate masurile ca organisme paralele aprobate doar de ei sa vizeze care sunt aceste ”efecte adverse” si daca ele exista si nu medicul care intra in relatie directa cu pacientul si cunoaste simptomatologia lui ulterioara.

 • ca diverse firme producatoare de vaccinuri, agreate doar de ei vor furniza aceste vaccinuri si vor experimenta efectele lor direct pe populatie dupa momentul vaccinarii si nu inainte de vaccinare fiindca nu au de unde sa-l cunoasca

 • ca cei nevaccinati sau care refuza in afara de amenda de neplatit pentru populatia saraca nu vor mai putea fi angajati, refuzandu-li-se dreptul la munca atata timp cat munca se desfasoara intr-o colectivitate, indiferent de marimea ei.

 • ca nu vor fi vaccinati numai copiii ci si adultii, inclusiv medicii. (Deci cei care tac, tac pe pielea lor, iar pretul salariului primit sper sa le acopere daunele de sanatate fiindca ei vor beneficia de mult mai multe vaccinuri fiind mai expusi) .

 •  ca ”efectele adverse” pot fi de o gravitate extrema si invalidanta, putand duce pana la imposibilitatea de a munci sau chiar la deces.

 • ca numarul vaccinurilor va fi aberant avand in vedere si rapelurile si suprapunerea unora dintre ele, iar cele mai multe absolut inutile  (va dau doar exemplul vaccinului antitetanos la bebelusi) si ca acestea sunt valabile doar o perioada scurta urmand a fi reefectuate pe perioada urmatoare, ca  cele mai multe vizeaza boli practic inexitente de zeci de ani, sau cu o rata de imbolnavire care nu justifica imunizarea intregii populatii, etc.

 • ca nici medicii nu vor putea cunoaste continutul exact al vaccinurilor dar ca vor fi siliti s-o faca, altfel vor intra in comisia disciplinara de unde vor iesi cel putin ”patati” neputandu-si ulterior practica meseria, astfel ca medicii vor fi constransi intr-un mod extrem pentru a profesa in continuare.

 • ca in afara acestor lucruri vom ramane fara dreptul de a decide asupra sanatatii sau mortii noastre fiind lipsiti de orice putere de decizie.

.de la minutul 38:22

si materialul urmator care este de fapt, anterior (prima parte) de la minutul  11:29

E important sa diseminati aceste videoclipuri care nu au nimic incriminant pentru voi

Iata si schema de vaccinare in Romania lui 2019 conform Calendarului national de vaccinare elaborat de Ministerul Sanatatii  si atentie, nu in 2020, care pare sa fie si mai bogata decat ce va prezint mai jos:

Nu va dau decat pentru bebelusul proaspat nascut din primele zile de viata pana la varsta de doi ani si va dau si explicatiile suplimentare, la ce foloseste, cand si cat timp:

I.Vaccinuri care se fac în primul an de viață:

 Vaccinuri care se fac în maternitate:

 • Vaccinul hepatitic B (Hep B) – ”se administrează nou-născuților, în primele 24 de ore de viațăProgramul naţional de vaccinare şi indicaţiile europene în acest sens precizează că administrarea intramusculară a vaccinului se face în trei doze, după două scheme de administrare. Prima schemă presupune vaccinarea la 0, 1 şi 2 luni, ceea ce duce la o protecţie rapidă. Este recomandat rapelul la 12 luni de la prima doză. În lucrarea citată se menţionează că nu este necesar un alt rapel în următorii doi ani.

  Cea de-a doua schemă de vaccinare, cu o pauză mai mare între a doua şi cea de-a treia, ar trebui fi făcută la 0, 1 şi 6 luni. Acest grafic de vaccinare aduce după sine un titru mai mare de anticorpi, iar rapelul este recomandat la cinci ani de la vaccinarea anterioară.

  Este important de știut că un titru de anticorpi de 10 U.I/l este considerat eficient.”

  ”Vaccinarea anti HBV, în cazul unor grupe de risc (persoane imunodeprimate, personalul care lucrează în sectorul sanitar), se face personalizat şi la indicaţia specialiştilor. Aceasta impune efectuarea unor analize de laborator, alteori un alt calendar al vaccinării sau cu alte doze.”

  Si atunci pun o singura intrebare: despre bebe  inainte de vaccinare ce se cunoaste? Si retineti perioada de efectuare a vaccinului  Hep. B

 • Vaccin de tip Calmette Guerrin (BCG) – ”se administrează nou-născuților, în primele 2-7 zile de viață.

 • Vaccinarea nu impiedica infectarea ci progresia catre boala: Reduce riscul de imbolnavire doar pentru formele grave de tuberculoza, precum Menigita tuberculoasa si Tuberculoza miliara si pentru contactii din focare.”


2.Vaccinuri care se fac la medicul de familie:

 • Vaccinul hexavalent (DTPa-VPI-Hib-Hep. B) – prima doză – ”se administrează bebelușilor la vârsta de două luni

  Antigene în componență: difteric, tetanic, pertussis acelular, poliomielitic trivalent inactivat, haemophilus influenzae tip b, hepatitic B.

  Bolile împotriva cărora oferă protecție: difterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită, boli determinate de Haemophilus Influenzae, Hepatita B.”

  Vârstă recomandată: se face la două, patru și la 11 luni.

  Observatie: precum observati si voi exista o multipla vaccinare  cu Hep B si in acest vaccin hexavalent, in care perioadele recomandate pentru He B difera de cel hexavalent care il contine si pe HeB si  care nu se suprapun ci se insumeaza dincolo de perioadele si dozele recomandate. A doua observatie, care mai este incidenta tetanosului, poliomelitei si difteriei in lume sau la noi pentru ca fiecare bebelus sa fie imunizat ?) 

 • Vaccinul pneumococic – prima doză– se administrează bebelușilor la vârsta de două luni

  Vaccinul hexavalent (DTPa-VPI-Hib-Hep. B) – a doua doză – se administrează bebelușilor la vârsta de 4 luni

 • Vaccinul pneumococic – a doua doză – se administrează bebelușilor la vârsta de 4 luni

 • Vaccinul hexavalent (DTPa-VPI-Hib-Hep. B) – a treia doză – se administrează bebelușilor la vârsta de 11 luni

 • Vaccinul pneumococic – a treia doză – se administrează bebelușilor la vârsta de 11 luni

 • Vaccin rujeolic-rubeolic-urlian, viu atenuat (ROR) – prima doză – se administrează bebelușilor la vârsta de 12 luniII.Vaccinuri care se fac după primul an de viață:

 • Vaccin rujeolic-rubeolic-urlian, viu atenuat (ROR) – a doua doză – se administrează copiilor între 5 ani și 7 ani

 • Vaccinul tetravalent diftero-tetano-pertussis acelular-poliomielitic (DTPa-VPI) / VPI – se administrează copiilor la vârsta de 6 ani

 • Vaccinul poliomielitic (inactivat) VPI – se administrează copiilor la vârsta de 8 ani

 • Vaccinul diftero-tetano-pertussis acelular (DTPa) pentru adulți – se administrează la 14 ani

 

Precizări ale MS:

 • ”Vaccinul pneumococic conjugat va fi inclus în calendarul național de vaccinare în funcție de fondurile disponibile.

 • Copiii cu vârsta de 6 ani care au în antecedentele vaccinale o doză de DTPa la 4 ani vor fi vaccinați cu VPI, iar cei care nu au în antecedentele vaccinale o doză de DPTa vor fi vaccinați cu DTPa-VPI.

 • Copiii cu vârsta de 8 ani care au în antecedentele vaccinale o doză de DTPa la 4 ani vor fi vaccinați cu VPI (copiii care nu au fost școlarizați în clasa pregătitoare).”

       Sa nu uitam insa si HPV la fetite preconizandu-se mai nou si vaccinarea baietilor.

Ce ne spune Medicover despre pastrarea imunitatii postvaccinare:

Imunitatea postvaccinala nu este pe viata. Este limitata si depinde de la persoana la persoana. In medie, imunizarea dureaza intre 5 si 10 ani. Daca copiii sunt vaccinati conform calendarului, atunci exista o masa populationala vaccinata peste la 85%, cum este ideal, atunci si adultii sunt protejati, pentru ca virusurile nu mai circula. Acesta este si motivul pentru care nu exista un calendar obligatoriu de vaccinare pentru adulti.”

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.