Dragi mame, dragi tati si dragi bunici cititi-ma si voi azi, ca sa nu va para rau mai tarziu

Si mie mi-ar fi mai bine daca as scrie despre cu totul altceva. Mi-ar fi fost mai bine daca as fi scris de exemplu,  despre dragostele mele. Cea mai mare bucurie pe care ti-o poate oferi viata este sa poti spune cuiva ca-l iubesti si sa-ti poata  spune cineva ca esti iubit, indiferent  despre ce fel de iubire este vorba: intre iubiti, intre parinti, bunici si copii, frateasca, prieteneasca. Si despre orice alt tip de subiect as fi scris mi-ar fi fost mai bine . Mi-ar fi fost mai bine daca as fi scris, din aproape toate punctele de vedere pe care le-ati putea numi. Mai putin unul.

Punctul de vedere al tradatorului  propriei cuante de lumina.

Si daca in  latina ”quantus” inseamna  ”cât”, ce mi-ar fi facut  punctul  asta de vedere ?

N-o ss-o fac.

Dublarea consoanei  n-o s-o remediez și nici reductia prin cratima a unor cuvinte deja scurte si  asocierea lor intr-o formă mai putin literară. Justificarea gramaticala ar fi graba de a le pronunta. iar  a mea, sunetul si memoria.  Fiindca  exprimarea lor  mai mult ca sigur, nu intamplator mi-au impins gandul inspre Nosso Lar.

Dar mai exista un fel de iubire la care va indemn azi.

Impingeti cursorul  direct la timpul  1:46:00

 

 

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dragi mame, dragi tati si dragi bunici cititi-ma si voi azi, ca sa nu va para rau mai tarziu

  1. Lungimea de unda apropiata de rosu face ca undele…sa fie vizibile. Totusi, cea mai mare parte a radiatiei ramane in infrarosu.

    Apreciază

  2. qwykx zice:

    Multumesc cu intarziere. Ceea ce nu se vede dar exista mai pregnant decat ceea ce se vede.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.