Curajul de a rosti adevarul al unui medic roman (link-ul)

Nu postez nimic fara sa verific inainte veridicitatea. Cazul de fata il compar cu cel prezentat in alte zeci de documentare sau marturii ale altor specialisti in medicina, a celor in drept sa vorbeasca: cercetatori, medici infectionisti, epidemiologi, biochimisti, sau cei care au tratat pacienti cu Covid si vorbesc din propria lor experienta si medici de diferite specialitati care au avut pacienti bolnavi sau suspecti de Covid si cunosc procedurile binecunoscute tuturor medicilor de spital . Din pacate, putini, foarte putini romani. O sa continui cu o serie de postari in care doar acest tip de oameni vor fi protagonistii acestui film al realitatii, devenita cosmar, ca singurii oameni care au nu numai abilitatea de a se pronunta in legatura cu acest subiect dar si curajul sa spuna adevarul despre el.

Si la noi in tara sunt astfel de medici, dar prea putini,  memoriul lor de protest si nu numai al lor l-am publicat deja, dar din pacate sunt singurii care au facut-o. Restul medicilor care lucreaza in spitale declarate spitale afectate doar Covidului, tac si in acest fel trimit oamenii la moarte. Si aici nu vorbim numai despre cei infectati cu COVID . Cum o fac? Pe bani, pe multi bani . Care intra in sfera banilor europeni alocati pentru fiecare bolnav de Covid si salarizarii si sporurilor cadrelor medicale de la infirmiera pana la cel mai important om din spitalele si sectiile alocate exclusiv Covidului. Vorbim despre sume intre 2000 si 9000 de Eur/luna.

De asemenea, au protocoale prin care nu se ocupa de nicio urgenta inainte de a efectua testul Covid cele mai multe made in China, PCR cu o marja de exactitate de 40%. Cele mai multe aratand o falsa pozitivitate. La retestare prin cele trei prelevari devin concludente si in marea lor majoritate, negative. Dar asta inseamna timp. Timp pe care cei aflati in urgenta nu-l au. Vorbim de cei cu alte urgente: infarcturi, cu AVC-uri, diabeticii, cei bolnavi de cancer, leucemii, cu colici renale, boli autoimune in criza, infectii diferite, etc.

Cum e mai bine? Sa nu muncesti (fiindca spitalele  sunt goale in marea lor majoritate, cele afectate Covidului) si sa iei un purcoi de bani sau sa muncesti si sa  iei mult mai putini bani, ce daca vorbim ”doar” de  in jur de 100 de milioane. Acestia in vreme de ”pandemie” sunt  putini

Si acum atentie celor care aveti probleme de sanatate. Utimul lucru la care sa va ganditi sa fie spitalul. Iar daca nu veti avea incotro sa va luati un avocat care sa intrebe in fiecare zi de voi, sa  le cereti testare de COVID paralela privata, sa-I intrebati ce tratament ati primit  pentru afectiunea cu care ati ajuns in urgenta, sa aveti telefon la voi, (ca a fost o avocata desteapta si curajoasa  care a reusit sa amendeze cateva articole din Legea carantinarii  care va da dreptul sa aveti telefonul cu voi) si sa comunicati zilnic cu cei de acasa si cu avocatul si sa aveti apa sigilata la voi.  Verificati flacoanele de medicamente  si pungile de perfuzii. Refuzati orice este neidentificabil. Si faceti tot posibilul sa va faceti testul in privat , test de calitate, cand ati simtit primele semne de boala.

Unii medici, care sunt o majoritate, marea majoritate tac pentru a nu fi dati afara sau pentru bani, stiind  ca accepta un genocid. Si-si pun parafa pe el, atunci cand declara: mort de COVID si nu cu COVId sau mort de COVID si fara sa fi avut COVID.  Numai autopsiile ar putea spune adevarul. Si cei care au aceasta specializare tac.  N-am auzit sa se faca autopsii pentru cei morti declarati ca fiind de COVID.  Toti acesti  vanzatori   de  meserie  nu vor fi la fel de vinovati ca cei care au girat politic acest fapt  ci mai rau,  fiindca ei au facut un juramant pentru salvarea vietilor si nu pentru curmarea lor. Pretul pe care il vor plati  va fi atat de  scump incat daca doar si l–ar inchipui  ar lua-o razna pe pereti.  Cei care vor muri de mana lor au primit darul de a nu mai cunoaste  si  viitorul  acestei pandemice dezumanizari  prin septicemia constiintei umane si nici durerea de a privi  lumea in care au ramas sa se dezintegreze fizic, moral, material, spiritual si sufleteste, urmasii lor.

Iata OM-ul …. cel care are curajul sa rosteasca adevarul.

https://youtu.be/8obSxl50nyc Foarte IMPORTANT!

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.