Trump are Covid dar nu doarme, să nu dormim nici noi întru neant

https://www.activenews.ro/stiri/TRUMP-ANTI-CENZURA.-Senatul-SUA-cheama-la-raport-sefii-gigantilor-internetului.-Senatoare-De-abia-astept-sa-l-iau-la-intrebari-pe-domnul-Zuckerberg-162945

Rugati-va pentru Donald și pentru voi, altfel va fi vai si amar de noi si copiii nostri. La propriu.

Nu vă trebuie multe cuvinte, îndreptați-vă ochii, iar prin ochi doar sufletul spre un crucifix și rostiți-l, pe el, pe suflet, iar el își va aduce aminte Cine l-a făcut.

Fără nicio altă filosofie căci lucrurile s-au simplificat mult.

Bătălia nu este intre Trump si Biden ci intre a rămâne în Dumnezeu sau a ieși din El.

O lume fără Dumnezeu este o lume a pieirii. A domniei urii, minciunii, a compromisurilor ireparabile, a trădărilor între cei mai aproape de voi, a deznădejdii insurmontabile și în final a suprimării oricărei evoluții ulterioare. O lume pe care n-o va mai salva nimic.

Speranța va muri la ușa Iadului. Iar acum, cea mai mare parte a globului cu știință sau fără știință, cu cunoaștere sau fără cunoaștere face eforturi fie disperate, fie inconștiente să o întredeschidă.

Să luăm aminte, căci acest timp este Timpul.

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Trump are Covid dar nu doarme, să nu dormim nici noi întru neant

 1. Iosif zice:

  Cine, (ce) este acest… „Covid 19”, de toata lumea tremura de panica în fatza lui, ascunzându-si grimasele în spatele unui petic de text il colorat, alb-negru sau decorat… ?!

  Apreciază

 2. Iosif zice:

  Eu consider ca nu m-am exprimat în alte limbi, iar o alta formulare, a nevinovatei si simplei întrebari, nu stiu cum ar putea fi exprimata pentru a fi înteleasa. Îmi cer scuze pentru deranj !
  O seara minunata, binecuvântata va doresc… sincer !

  Apreciază

 3. qwykx zice:

  Bai frate stii sa raspunzi la o intrebare simpla? Textul lu” Covidu sau textul meu? Daca e a lui Covidu, da, si mai ales daca e pe Digi, l-au subliminat in mintea oamenilor destul cu burtiera aia in care-ti rula tot timpul un covid pe retina ca un pepene ca sa bage-n boala si frica mai dinainte in populatia care frecventeaza postul ala mancator de rahatca toate celelalte cu stiri, Exista Covidul nu e o gluma iar acum imbraca o forma mult mai usoara dar si mai contagioasa. In viitorul apropiat e posibil ca toata lumea se va imuniza natural daca nu incearca astia sa ne bage pe gat vreo nenorocire de vaccin.. E de luat aspenter in permanenta pt. preventia cheagurilor si de ridicat imunitatea. Vit. D3, Zn, Si, Vit. C, si Ele Oil”s un antiviral exceptional romanesc.
  Politica Covidului este insa una a terorii cu care au de gand sa ne terorizeze cativa ani de acum inainte. Asta mi se pare nenorocirea cea mai mare. Fiindca la adapostul acestei terori si in spatele ei vor sa implementeze controlul total si absolut al oamenilor si o reasezare a integii economii mondiale. Conspiratia e reala fiindca daca n-ar fi, eu si altii n-am avea de unde sa stim ce urmeaza: nenorocitele de retele 5 si 6 G , 5 G care intr-o parte de orase a si fost bagata, vaccinarea obligatorie, care va fi de ajutor vederii prin satelit a fiecarui individ cu toate datele lui personale si de sanatate, cenzura totala, caderea economiilor multor tari printre care si a noastra si superdigitalizarea in asa fel incat multe slujbe vor disparea iar scolile vor sa le faca daca ii vom lasa doar online. Ati vazut proiectul USR si pe Nicusor plicusor ce vor cel mai des: digitalizare. V-ati intrebat cum va fi posibila fara niste retele supraperformante?
  Deja am un articol cu retele 5 si 6 G dar nu pot sa-l postez de 1 sapatamana pur si simplu ma scoate afara cand vreau sa-l pun.
  Acum sper ca ti-am raspuns la ce banuiesc ca ai spus.
  Si tie toate cele bune, si nu mai fi asa sensibil la intrebari elementare ca n-o sa faci fata cand ti se vor pune altele mai grele

  Apreciază

 4. Iosif zice:

  (999)Noi unA nu suntem posesori de TELEvizoare sau casute virtuale virale, de 7 ani încoace, iar în ce priveste sensibilitatea, aveti dreptate, suntem chiar hipersensibili la întrebarile neclare, cu multiple întelesuri, asemeni melcilor cu cele doua antene si casuta în spinare, care, când sunt atinse usor sau mai apasat, se retrag în cochilia „casutei personale” pentru a-si proteja masa gelatinoasa extrem de vulnerabila la „intemperiile” provocate artificial dinafara.
  O saptamâna faina în superba toamna, alaturi de cei apropiati !

  Apreciază

 5. Iosif zice:

  Care poezie …?
  (999)Noi unA nu suntem poeti,
  suntem 3 agramati cam natafleti,
  zburdam rebeli din floare-n floare
  lasând simboluric câte-o sarutare… 🙂 ))

  Apreciază

 6. Iosif zice:

  simboludic*

  Apreciază

Comentariile sunt închise.