the days  have been  stopped but, Tomorrow Is Another Day!

The Best in  the World!

*

https://youtu.be/7qvF_Lro870     

de la 1:31:27 (spre sfarsitul clipului)

*

https://youtu.be/jg30Gey2wFs Mike Spence

Ce nebun ar putea vota  avortul in a 9 luna de sarcina? Cui ii folosesc feții vii si in ce scop?

https://www.activenews.ro/stiri/MAREA-RESETARE-a-Lumii-si-rolul-lui-Donald-Trump.-Arhiepiscopul-Vigano-fostul-Nuntiu-Papal-la-Washington-divulga-planurile-unei-oculte-mondiale-care-vrea-sa-instituie-o-dictatura-medicala-si-un-Guvern-Mondial-sub-pretextul-luptei-contra-Covid-19-163391

https://youtu.be/lwMSWEupQJM

  • 26. Zis-a Domnul: „De se vor gasi in cetatea Sodomei cincizeci de drepti, voi cruta pentru ei toata cetatea si tot locul acela”.

  • 27. Si raspunzand Avraam, a zis: „Iata, cutez sa vorbesc Stapanului meu, eu, care sunt pulbere si cenusa!

  • 28. Poate ca lipsesc cinci din cincizeci de drepti; poate sa fie numai patruzeci si cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toata cetatea?” Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi gasi acolo patruzeci si cinci de drepti”.

  • 29. Si a adaugat Avraam sa graiasca Domnului si a zis: „Dar de se vor gasi acolo numai patruzeci de drepti?” Si Domnul a zis: „Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!”

  • 30. Si a zis iarasi Avraam: „Sa nu Se manie Stapanul meu de voi mai grai: Dar de se vor gasi acolo numai treizeci de drepti?” Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi gasi acolo treizeci”.

  • 31. Si a zis Avraam: „Iata, mai cutez sa vorbesc Stapanului meu! Poate ca se vor gasi acolo numai douazeci de drepti”. Raspuns-a Domnul: „Nu o voi pierde pentru cei douazeci”.

  • 32. Si a mai zis Avraam: „Sa nu se manie Stapanul meu de voi mai grai inca o data: Dar de se vor gasi acolo numai zece drepti?” Iar Domnul i-a zis: „Pentru cei zece nu o voi pierde”.

  • 33. Si terminand Domnul de a mai grai cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a intors la locul sau. (Facerea, capitol 18)

Daca as fi fost Avraam l-as fi intrebat pe Iisus:  Doamne, dar de se va găsi acolo numai un drept, vei salva cetatea?

*

”Căci oricine vrea să-şi salveze viaţa[f] o va pierde, dar cel ce-şi pierde viaţa pentru Mine, acela o va salva.” (Luca 9-24)

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.