In scurtul antract care a mai ramas, va invit la niste scurt metraje de animatie

La primul film I pet goat II  care n-a fost niciodata si I pet goat I, de productie canadiana s-a lucrat din 2006 pana in 2012. Filmul primul si singurul creat a  luat nenumarate premii dupa care firma producatoare s-a autodesfiintat fara sa mai faca niciun alt film.

Mai este de stiut ca titlul poarta numele povestii citite de Bush pe cand era in vizita la o scoala, in timp ce i-au fost anuntate pe rand intrarile celor doua avioane in turnurile gemene, timp in care nu s-a oprit din citit.

Un film pe care vi l-am reluat cu decriptarea catorva dintre simboluri video/audio,  din multitudinea cu care a fost incarcat.

Cel de-al doilea film,  evreiesc, I pet goat III, nu are nicio legatura cu productia anterioara, copiind maniera de animatie si plasarea simbolurilor, nu la fel insa si calitativ.

Aceste filme se doresc in categoria  ”predestinabile”, cu respectarea unui principiu ancestral, un fel de ” nici dracu nu poate sa-ti faca rau fara sa te anunte dinainte”

 

https://www.youtube.com/watch?v=Eyntt3pBZz8

I pet goat III

***

Ce pot sa mai adaug este ca filmul realitatii  se  va developa cu totul altfel, (sa spun la pol opus sau sa nu spun inca?) desi inevitabil poate contine  și elemente neoreraliste  din filmele de animatie.

Căci, sa nu uitam, alegerea este mereu in mana noastra.

stay close

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.