Daca vreti sa va vaccinati ar trebui sa cunoasteti inainte si aceste aspecte

Redau doar declaratii de specialitate, in legatura cu vaccinul anti COVID/19 livrat si la noi.

Mai inainte iata ce spune fostul sef al  Pfizer:

https://www.activenews.ro/stiri/Fost-sef-al-gigantului-Pfizer-Ideea-unui-vaccin-universal-are-%E2%80%9Emirosul-raului-.-Nu-vaccinati-persoanele-care-nu-sunt-expuse-riscului-unei-boli.-NU-e-nevoie-de-vaccin.-Pandemia-s-a-incheiat-163795

https://rumble.com/vcmgl8-dr-david-martin-ce-nest-pas-un-vaccin.html

https://www.activenews.ro/stiri/Dr-Virgil-Paunescu-descoperitorul-vaccinului-romanesc-despre-vaccinurile-anti-Covid-prin-ARNm-poate-fi-introdusa-in-organism-orice-informatie-de-natura-sa-l-modifice-la-nivel-celular.-Poate-aduce-beneficii-dar-si-pericole-care-merg-pana-la-extinctie-164790

”Profesorul Christian Perronne despre vaccinul anti Covid-19: Există un risc real de a ne modifica pentru totdeauna genele…

„Un vaccin pentru o boală a cărei mortalitate este de 0,05%, cum este Covid, nu are niciun sens”

Profesorul Christian Perronne a publicat pe contul său de Facebook o scrisoare în care avertizează asupra riscurilor enorme la care ne expune vaccinul anti-Covid 19, în mod cu totul nejustificat în condiţiile în care mortalitatea dată de această boală este de doar 0,05%.

Redăm mai jos scrisoarea profesorului Perrone, care este șef al Departamentului de Boli Infecțioase și Tropicale de la renumitul Spital Universitar Raymond-Poincaré din Garches, Franţa.

Dragi prieteni,

Franța, care trăiește un coșmar de luni de zile, se trezește. În multe orașe din țară, oamenii manifestă pentru a-și recâștiga libertatea, pentru a cere întoarcerea democrației.

Ca medic, specialist în boli infecțioase și președinte al multor organisme sau consilii de sănătate publică, inclusiv în ceea ce privește vaccinurile, măsor în fiecare zi incertitudinile care generează frică și dezordine crescândă în rândul concetățenilor noștri. Îmi asum riscul să fiu numit din nou „conspiraţionist” sau „optimist”, termeni care îi desemnează pe cei care critică sau contestă gândirea unică. Ajung să fiu mândru de aceste nume, afirmațiile mele nu s-au schimbat niciodată de la începutul epidemiei. Prin urmare, consider că este responsabilitatea mea să mă exprim din nou astăzi asupra întregului aspect medical al Covid-19 și în special asupra vaccinului, acum elementul central și aproape unic al politicii de sănătate de stat.

Mulți oameni au fost hipnotizați de politica fricii. Din septembrie 2020, ni s-a spus despre un al doilea val teribil al epidemiei, mai rău decât primul. Ministrul Sănătății din Franța, președintele Consiliului științific sau Institutul Pasteur au anunțat cifre catastrofale cu o creștere exponențială a numărului de morți. Spitalele ar fi ajuns să fie saturate și copleșite. Chiar și președintele Franţei, în timpul unui discurs televizat care anunța re-izolarea, a prezis nu mai puțin de 400.000 de decese, adăugându-se la cele 200.000 de decese estimate cu puțin timp înainte de profesorul Arnaud Fontanet de la Pasteur. Aceste cifre nerealiste au avut un singur scop, acela de a alimenta frica pentru a ne ține închiși în case și mascați. Utilizarea pe scară largă a măștilor nu are niciun sens demonstrat științific în stoparea epidemiei SARS-CoV-2. Utilizarea măștilor ar fi indicat să fie direcționată pentru pacienți, anturajul acestora (în special pentru cei cu risc) și pentru personalul medical aflat în contact.

Dar epidemia este în declin și nu a dus la nicio apocalipsă. Curba a arătat săptămâni la rând profilul unui reveniri epidemice sezoniere care se observă la unele virusuri, odată cu încheierea valului epidemic. Acest aspect arată adaptarea virusului la oameni și este, de asemenea, o reflectare a imunității de grup care crește și care ne protejează în mod natural. Tulpinile virusurilor care circulă în prezent și-au pierdut virulența. Autoritățile nu vor putea spune că a fost datorită izolării, deoarece tendința descendentă a început chiar înainte de a fi pusă în aplicare. Epidemia începuse chiar să scadă în unele orașe, înainte de instituirea carantinei.

Din păcate, există încă decese care apar la bătrâni, obezi sau la cei care suferă de diabet sever, hipertensiune arterială severă, boli cardiorespiratorii sau renale. Aceste persoane cu risc pot fi ușor identificate. Prin urmare, măsurile de sănătate ar trebui să fie direcționate pentru a le proteja, detecta și trata cât mai curând posibil.

Toate aceste măsuri sunt luate astfel încât oamenii să solicite un vaccin. Dar care este beneficiul unui vaccin generalizat pentru o boală a cărei mortalitate este aproape de 0,05%? Niciunul. Această vaccinare în masă nu este necesară. În plus, riscurile pot fi mai mari decât beneficiile.

Cel mai îngrijorător aspect este că multe țări spun că sunt gata să vaccineze în următoarele săptămâni, în timp ce dezvoltarea și evaluarea acestor produse a fost grăbită și niciun rezultat despre eficacitatea sau pericolul acestor vaccinuri nu a fost publicat până în prezent. Ni s-au arătat doar comunicate de presă ale producătorilor industriali, care au permis ca acțiunile lor să crească pe piața de valori.

Cel mai rău este că primele „vaccinuri” oferite nu sunt vaccinuri, ci produse de terapie genetică. Vom injecta acizi nucleici care vor face ca anumite părți ale virusului să fie produse de propriile noastre celule. Nu cunoaștem deloc consecințele acestei injecții, deoarece este o premieră la om. Ce se petrece dacă celulele unor „vaccinați” produc prea mulți compuși virali, provocând reacții incontrolabile în trupul nostru? Primele terapii genetice vor fi cu ARN, dar există proiecte cu ADN. În mod normal, în celulele noastre, mesajul este trimis de la ADN la ARN, dar inversul este posibil în anumite circumstanțe, mai ales că celulele noastre conțin așa-numitele retrovirusuri „endogene” integrate în ADN-ul cromozomilor noștri. Aceste retrovirusuri „domesticite” sunt de obicei inofensive (spre deosebire de HIV, retrovirusul SIDA, de exemplu), dar pot produce o enzimă capabilă să transcrie invers, de la ARN la ADN. Deci, un ARN străin trupului nostru și administrat prin injecție ar putea codifica ADN-ul, tot străin, care se poate integra apoi în cromozomii noștri.

Prin urmare, există un risc real de a ne transforma permanent genele. Există, de asemenea, posibilitatea, prin modificarea acizilor nucleici ai ovulelor sau spermei noastre, de a transmite aceste modificări genetice copiilor noștri. Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals „vaccinuri”, iau cetățenii lumii drept cobai. Nu vrem să devenim, la fel ca roșiile transgenice sau porumbul, OMG-uri (organisme modificate genetic).

Sunt cu atât mai îngrozit cu cât am fost întotdeauna în favoarea vaccinurilor și am condus ani buni organisme care implementau politici de imunizare. Astăzi, este necesar să spunem stop acestui plan extrem de îngrijorător. Louis Pasteur probabil se răsucește în mormânt.

Știința, etica medicală și mai presus de toate, bunul simț este urgent necesar să preia controlul. (preluat de pe blogul yogaesoteric)

https://vk.com/video629036819_456239052

https://vk.com/video629036819_456239049

”Opoziţii din partea experţilor 

Un medic american, într-o postare pe Facebook, a avertizat publicul larg că habar nu are dacă noul vaccin mRNA va fi eficient sau sigur, deoarece „nu s-a făcut absolut niciun studiu de siguranță pe termen lung pentru a se asigura că oricare dintre aceste vaccinuri nu provoacă cancer, convulsii, boli de inimă, alergii și boli autoimune întâlnite la alte vaccinuri.” „Dacă ai vrut vreodată să fii cobai pentru Big Pharma, acum este oportunitatea ta de aur”, scrie medicul. „Au existat deja șase decese asociate cu studiile privind vaccinul Pfizer-BioNTech – două la persoane care au primit vaccinul și patru care nu au primit (placebo). Aceasta este informația oficială de la Pfizer, o companie cu condamnări majore pentru necinste și înșelăciune.

Pfizer prezintă decesele din studiul pe care l-a efectuat ca fiind doar 0,01% din cei 43.459 subiecţi implicați. Dintre cei doi care au luat vaccinul și au murit, unul a avut un atac de cord 62 zile după vaccinare (și a murit trei zile mai târziu), iar celălalt a murit de arterioscleroză la trei zile după vaccinare. Explicația oferită de Pfizer în privința deceselor a fost că „reprezintă evenimente care apar la populație în general la grupele de vârstă unde au avut loc, la o rată similară”. Cât de convenabil!

Aceste informații ar fi necesar să servească drept un indiciu important pentru persoanele cu orice fel de afecțiune cardiacă – nu faceţi vaccinurile anti-covid!

Vaccinurile impactează sistemul imunitar, ceea ce duce adesea la reacții neurologice și daune precum autismul la copii sau efecte secundare pe termen scurt, cum ar fi convulsiile sau paralizia facială, care au fost suferite de participanții la studiu.

Doi oameni de știință care au lucrat la Pfizer şi-au exprimat preocuparea cu privire la siguranța vaccinului Pfizer-BioNTech: fostul șef al cercetării respiratorii, dr. Michael Yeadon, și fostul șef al departamentului de sănătate publică, dr. Wolfgang Wodarg. Cei doi au depus o petiție pentru stoparea elaborării vaccinului, solicitând Agenției Europene de Medicină să suspende faza III a studiilor clinice și a tuturor celorlalte studii clinice.

Invocând „preocupări semnificative privind siguranța” vaccinului, cei doi oameni de ştiinţă au solicitat oprirea tuturor studiilor până când sunt îndeplinite criteriile specifice prezentate în petiţia lor, pentru a se asigura eficiența și siguranța demersului.

Îngrijorări legate de natura vaccinului Pfizer au fost exprimate şi de Mike Smallwood, într-un comentariu la o scrisoare deschisă pe Facebook atribuită unui medic american cu 50 de ani de practică, în care Smallwood menționează propria sa experiență academică de la Universitatea Columbus.

Oamenii este necesar să fie pe deplin informați atunci când sunt chemaţi să-și dea consimțământul la injectarea de material genetic străin în trupul lor”, scrie medicul. „Vaccinurile covid sunt vaccinuri mRNA. Vaccinurile mRNA sunt un tip complet nou de vaccin. Niciun vaccin mRNA nu a fost autorizat vreodată pentru uz uman. În esență, nu avem absolut nicio idee la ce să ne așteptăm de la acest vaccin. Nu avem nicio idee dacă va fi eficient sau sigur.”

Medicul spune că vaccinurile tradiționale introduc pur și simplu bucăți de virus pentru a stimula o reacție imună, dar noul vaccin mRNA injectează molecule de material genetic sintetic din surse non-umane în celulele noastre.

Odată ajuns în celule, materialul genetic interacționează cu ARN-ul nostru de transfer (ARNt) pentru a produce o proteină străină care presupune că învață organismul să distrugă virusul respectiv. Rețineți că aceste proteine nou create nu sunt reglementate de propriul nostru ADN și, prin urmare, sunt complet străine de celulele noastre. Nu se cunoaște ce sunt pe deplin capabile să facă.”

El spune că molecula de mRNA este vulnerabilă la distrugere, astfel încât, pentru a proteja firele fragile de mRNA în timp ce acestea sunt inserate în ADN-ul nostru, acestea sunt acoperite cu nanoparticule de lipide PEGilate.

Această acoperire ascunde mRNA de sistemul nostru imunitar, care în mod normal ar distruge orice material străin injectat în trup. Nanoparticulele lipidice PEGilate au fost folosite în mai multe medicamente diferite timp de ani de zile. Datorită efectului lor asupra echilibrului sistemului imunitar, mai multe studii au demonstrat că induc alergii și boli autoimune. În plus, s-a demonstrat că nanoparticulele lipidice PEGilate declanșează propriile lor reacții imune și provoacă leziuni ale ficatului.

Medicul spune că noile vaccinuri sunt de asemenea contaminate cu aluminiu, mercur și, eventual, formaldehidă. „Producătorii nu au dezvăluit încă ce alte toxine mai conțin.”

În plus, deoarece în mod frecvent apar mutaţii ale virusurilor, este puțin probabil ca vreun vaccin să funcționeze mai mult de un an. Tocmai de aceea, vaccinul antigripal se modifică în fiecare an. Vaccinul de anul trecut nu este mai valabil decât ziarul de anul trecut.

Există mulţi alți medici experți care pun la îndoială tehnologia mRNA. Doctorul Peter Jay Hotez, de la Colegiul de Medicină Baylor, este îngrijorat de „inovația în detrimentul practicii”, deoarece vaccinurile mRNA sunt „înclinate către platforme tehnologice care nu au obținut niciodată o licență”.

Michal Linial, dr., profesor de biochimie, spune că nu va face un vaccin mRNA, „probabil nu cel puțin anul viitor”, pentru a vedea dacă funcționează cu adevărat. „Vom avea un profil de siguranță doar pentru un anumit număr de luni, deci dacă există un efect pe termen lung, ce apare după doi ani, nu putem ști.”

Profesorul Nikolai Petrovsky de la Universitatea Flinders din Adelaide, de asemenea, a declarat că nu va accepta vaccinarea. Profesorul Petrovsky și o echipă de la Flinders și-au dezvoltat propriul vaccin covid-19, care are cel mai înalt nivel de siguranță la nivel mondial, dar a fost ignorat de guvernul Morrison. Este evident de ce. Pfizer are toți dolarii, nu? De asemenea, nu are nicio răspundere legală pentru daune.

Ultimul sfat al medicului american este că cei care, după ce au citit toate acestea, încă mai doresc să fie injectaţi cu vaccinul mRNA, ar fi necesar cel puțin să-și facă o analiză a sângelui pentru a detecta anticorpi covid-19. Persoanele deja imunizate în mod natural nu au nevoie de vaccin.

Iată concluzia mea: aș prefera să fiu infectat cu covid decât să primesc un vaccin covid. Ar fi mai sigur și mai eficient. Am avut o serie de cazuri de gripă covid pozitivi anul acesta. Unii erau bătrâni și aveau probleme de sănătate. Fiecare dintre ei s-a descurcat foarte bine cu terapiile naturale, inclusiv terapia cu ozon și vitamina C intravenoasă. Doar pentru că medicina modernă nu are un tratament eficient pentru infecțiile virale, nu înseamnă că nu există unul disponibil”, conchide medicul. * (Articol preluat de pe site-ul yogaesoteric)

https://www.activenews.ro/stiri/Sfantul-Munte-Athos-transmite-DEMISTIFICAND-VACCINUL-PENTRU-COVID.-%E2%80%9EEste-o-abordare-gresita-sa-intervii-asupra-100-din-populatie-pentru-o-ipotetica-protectie-a-1-din-ea-Monahul-Pavel-Aghioritul-doctor-in-biologie-moleculara-si-biomedicina-164833

https://www.activenews.ro/opinii/Motivele-simple-si-clare-pentru-care-nu-ma-voi-vaccina-164835

Despre numărul de morti la scurt timp in primele doua saptamani sau imediat, dupa vaccinarea cu Pfizer, ca deocamdata acest vaccin a fost livrat in majoritatea tarilor din UE si nu numai, morti  din alte cauze/sau nu,  (ca nimeni nu stie),   n-am facut o statistica dar o puteti face si dvs.

Iar aici aveti si caracteristicile  vaccinului Pfizer :

4_5783144163797109203

Nota concluziva: Acest articol il scriu ca o propunere legislativului, de completare a articolului 352 privind zadarnicirea combaterii bolilor cu urmatorul text: ”Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă fapta vaccinarii a avut ca urmare,  in continuare,  răspândirea unei asemenea boli, sau a unei boli autoimune,  sau a modificat codul genetic al unei persoane, sau i-a cauzat moartea se pedepsește cu …..” si aici puteti completa voi.

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.