Nocturna – Schite cuantice – 1-

           –  1 –

As fi putut sa trec peste ceea ce se misca in jurul nostru ca o fusta de dervis si sa pastrez axul rotitor nemiscat si independent ca orice muritor care se increde in sine ca intr-o monada  si sa ignor  ca intre mine si cordon nu exista spatiu liber.

Plecand de la asta am sa infatisez un tablou in a carui compozitie Pictorul m-a plasat pe mine.

Din clipa in care si-a definitivat schita si-a inceput sa-si amestece culorile toata atentia lui a fost fixata doar pe mine. Incredibil, am avut parte de o clipa unica in univers in care toate fortele creatiei si-au dat interesul ca eu si numai eu sa exist. Puteti s-o numiti si altfel daca vreti, simultaneitatea spermatozoidului vitezoman al lui taica-miu cu maximul clipei de propulsare a ovulului lui mama,  in acel timp unde el si numai el il putea ajunge. Conditia din urma fiind absolut necesara, altfel eu, nu mai eram eu, ci cu o viteza mai slaba.

Fals. A fost un act de vointa. Propria mea vointa. Vointa congurenta cu Vointa Universului pe care o sa-l numesc Tatal.

Si n-am sa ma explic, luati-o ca pe un corolar. Corolar  exprimand legea care ne explica pe toti.

Atât suntem de importanți.  Atat suntem de importanți in ochii Lui.

Vointa este tautologia noastra. Face din noi ce vrea si nimeni altcineva. Altcineva este deja o interferenta. Cu toate astea  sa nu uitam congruenta.  Congruenta interferentei.

V-ati intrebat, oare pana unde este posibil sa ajunga ea?

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.