Alte variante de raspuns rational nu exista

                                  unde ”x” = ”cc”

Cand voci proeminente in lumea medicala internationala vorbeau nu doar demonstrativ ci obiectiv prin rata rdicata de vindecare din spitale, (85%- 95%,)  acolo unde a fost intrebuintat un medicament care poate trata cu succes Covidul și anume, hidroxiclorochina, factorii de decizie asupra sanatatii noastre  – s-au temut sa nu ne faca rău – și au prezentat acest medicament, in mod absolut nejustficat, (nejustificat asa cum s-a dovedit si se dovedeste in continuare in afara granitelor). Iar prin presa meinstream s-a propagat cu vehementa si neincetat ideea ca ”in realitate” este o substanta otravitoare, sau poate imbolnavi în cel mai bun caz, desi este  stiut că el este administrat oficial  oricui inainte de vizitarea unor tari exotice,  ca antidot impotriva malariei sau ca tratament pentru diverse boli autoimune. De ce nu au murit otraviti nici cei care au plecat in tari exotice ca n-or fi fost putini de atatia zeci de ani de cand tot pleaca, scapau de malarie si mureau otraviti? si nici cei cu boli autoimune, ca sunt o groaza de boli autoimune care se trateaza si cu hidroxiclorochina. Nu s-ar fi autosesizat medicii si pacientii pana acum, fara sa va astepte pe voi s-o transformati in ”otrava”?

Am vorbit chiar de la inceputul epidemiei de Covid despre ea fiind convinsa de utilitatea ei, atunci cand, medici pe care ii cunosc au tratat pacientii la inceput in spitale, (printre ei aflandu-se  si doua cunostinte personale, una chiar dupa un proaspat infarct), in prima etapa de instalare a Covidului, fara ca sa mai fie necesara transferarea lor la ATI, pentru insuficiente respiratorii. Si au fost  pacienti cu risc ridicat pentru importante comorbiditati si pacienti fara comorbiditati, si nu au murit si n-au revenit ulterior cu alte complicatii. Pe atunci inca nu fusese interzisa furnizarea hidroxiclorochinei (plaquenilului) in farmacii. Oameni care au fost vindecati in doar o sapatamana sau doua,  de la inceperea tratamentului, fara sechele ulterioare si, foarte important, pe atunci nu se cunostea necesitatea aplicarii de anticoagulante, deci, fara anticoagulante, neajungand nici la hipoxii, necunoscute fiind inca aceste caracteristici ale bolii care pot fi dezvoltate ulterior. De ce acestea in tratamentul cu hidroxiclorochina nu se dezvolta ulterior? Sau poate ca o fac dar cheagurile nu ajung sa invadeze tesuturile si ca atare nu apar fazele hipoxice.

Iar acum, aceasi poveste trasa la indigo.

Iata ca studiile si practica dovedesc ca azi, un alt medicament, superior hidorxiclorochinei ca rata de vindecare,  ”un medicament minune impotriva COVID” cum e cunoscut in cercurile medicale care si-au adus obol lumii in mod cinstit si neobosit, si anume, ivermectina, poate constitui o solutie  careia nu i se poate opune nimic ca alternativa fiabila si viabila si poate transforma vaxinurile CS intr-o inutilitate iar industria vaxinurilor CS la scara mondiala, pe cale de consecinta, de asemenea. Dar asta nu ne intereseaza pe noi, si n-ar trebui sa intereseze nici statul roman fiindcă el (suntem de fapt noi) si noi nu putem avea  niciun amestec,  fiindca nu avem nici interese financiare din moment ce bani grei ni se iau si nu ni se dau. Ce interes financiar colectiv am putea avea daca ne-am  lipsi chiar pe noi de lucruri rudimentare care ne sunt aproape vitale, medicamente care lipsesc ,  renovarea spitalelor, sau cel putin rezugravirea lor (doar  ca sa nu mai murim  si de infectii nosocomiale care nu se stie in ce procent rivalizeaza acum cu cel al  morbiditatii de Covid), si prize electrice Shuko, un post de electrician 24 din 24 ore in spitale,  aparate de oxigen noi, (doar ca sa nu mai murim nici prin incinerare inca din timpul vietii)  dar  si cate alte lucruri vitale nu avem! Si noi nu putem avea  nici interese politice si economice externe din moment ce  aceste vaxinuri folosite in premiera mondiala ar putea sa ne tina tot atat de claustrati si fara respiratie perioade necunoscute de timp inca, sau in loc sa ne apere de Covid, risca  sa ne apere  de propria viata sau sanatate, sau sa ne produca handicapuri invalidante pe piata muncii, locurile de munca care suprima foamea sunt un lucru vital, nu? Nu ne putem transforma toti in cersetori. Ca doar s-au vazut efectele  in tarile care le-au folosit deja, dar nu ma credeti pe mine ci cercetati, sau cantitățile sunt neglijabile?

Iar cei care ar putea sa ne contrazica legal nu ne pot contrazice legal din moment ce tot pe noi ne pun sa ne asumam raspunderea la vaxinare si absolut nimeni altcineva. Nici macar cei care stiu ce au pus in ele nu si-o asuma, cerand sa fie exonerati de orice raspundere.  Ori noi daca ne vaxinam, in situatia in care nu ar mai exista nicio alta alternativa, am  face-o , ca sa scapam de Covid, de masca, de carcera, de depresii, de frica,  sa avem posibilitatea sa ne intoarcem la munca, cei care nu pot s-o faca, iar cei ce o facem sa putem respira 24 din 24 ore, sa ne putem elibera copiii din prizonieratul calculatoarelor si al mastilor,  sa nu mai fie necesar sa-I ducem  si la psiholog sau la psihiatru fiindca stau izolati, iar dupa toate astea si sa ne luam ramas bun de la parinti, bunici, rude, prieteni, inainte sa fie bagati prin grija protocolului lor in pungi de plastic si apoi in cosciuge inchise. Despre alte neajunsuri nu mai scriu.

Deci, nu, nu avem interes, aproape ca nu avem niciun interes s-o facem din moment ce exista alternative. Iar alternativele la noi nu se cunosc sau sunt interzise sau li se face reclama negativa, alternative care nu ne iau nimic din cele de mai sus, ci dimpotriva, ne daruiesc posibilitatile inapoi ca sunt de zeci de ori mai ieftine. Ganditi-va doar  la cate forte sunt angajate in ceremonialul vaxinarii: de la armata, la cate cadre medicale sunt dislocate din lupta cu toate celelalte boli,  cate spatii se realoca si se construiesc pentru vaxinare, cat costa vaxinurile, si cat ne costa pe noi, ca sa nu mai zic cati bani merg catre presa si o alta tipologie de medici ca sa le faca reclama! Iar asta in loc sa producem ivermectina de uz uman de exemplu, ca hidroxiclorochina am ratat-o.

Facebook a fost forțat să elimine cenzura postării care promovează hidroxiclorochina care salvează viețile

Iata Ce constata cercetatorii Universitatii Monash din Melbourne Australia stire din Capital .ro inca din 28 decembrie 2020

Aici aveti date exacte  despre   ivermectina si efectul ei asupra SARS-COV2

Aici  aveti si marturii argumentate de specialisti  la nivel inalt, indeosebi a dr. Pierre Kory, (minutul 31:04) și altor personalitati medicale in fata Comitetului pentru securitatea patriei din Senatul SUA.

Aici aveti descrierea mai lesnicioasa a ivermectinei.

Aici aveti cel mai mic pret gasit de mine: India  – 130 rupii echivalent a 7,25 Ron

Aici aveti  pretul pe amazon:

Atunci de ce Ministerul Sanatatii  -https://www.mediafax.ro/coronavirus/ministerul-sanatatii-clarifica-zvonurile-despre-ivermectina-si-covid-19-19892281  (1 – albastriti-l direct pe net) și în cel mai recent protocol de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2 (Ordinul Ministerului Sănătății nr. 2.054 din 27 noiembrie 2020, publicat în Monitorul Oficial nr. 1167/ 3 decembrie 2020 privind modificarea anexei la Ordinul ministrului sănătății nr. 487/2020), ivermectina nu este menționată ca medicament eficace în această boală. ”Pacienții sunt astfel sfătuiți să nu recurgă la administrarea ivermectinei în afara indicațiilor terapeutice deoarece până în prezent nu sunt disponibile date certe privind eficacitatea acesteia în Covid-19.?”

De asemenea, Ministerul Sanatatii  https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-24566608-cum-inceput-nebunia-ivermectinei-romania-stim-pana-acum-despre-acest-medicament-medic-nu-trebuie-plecam-ideea-miraculos-inainte-demonstreze-clar-eficienta.htm,    el spune ca a cerut ”o opinie”?

Atunci de ce  Agenția Națională a Medicamentului spune  https://www.anm.ro/anunt-important-29-01-2021/, (2 –idem 1)

 ”Până în prezent, ANMDMR nu a primit nicio solicitare de evaluare în vederea aprobării desfășurării de studii clinice cu ivermectină, pe teritoriul României.”

N-aveti date certe? Mai certe decat inceperea procesului de vindecare si  terminarea lui in 48 de ore? Si care ar fi acele date certe ? Cele in sustinerea vaxinarii cu vaxinurile importate in tara? La vaxinurile astea le aveti? Atunci de ce ati girat pe spatele nostru neasumarea niciunei raspunderi nici pentru producatorii lor, nici pentru decizia voastra personala sau colectiva de import si folosire asupra noastra?

De ce faceti ce faceti,  când  aceste organisme ar trebui sa aiba un maxim interes si sa intreprinda demersuri sustinute ca sa implementeze de urgenta aceasta solutie mult mai simpla si mai benefica si mai fara urmari, luata de-a gata de la altii, fiind in beneficiul tuturor: al populatiei, al statului, al Ministerului Sanatatii, al cadrelor medicale  si al Agentiei – Nationale – a Medicamentului ?

Auzi CNSCBT-ule ? (Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, auzi IGSU-ule (Inspectoratule general pentru situații de urgenta)? Domnu Prim ministru, don le ministru al sanatatii, se-aude? ANMDMR-ul zice ca nu l-a solicitat nimeni !

Bai ANMDMR-ule solicita-i tu tata, tu de ce nu-i soliciti, ca e si interesul tau? Semnaleaza-le tu problema, semnaleaza-le ce si de ce vrei si daca tac rezulta negru pe alb ca au interes sa n-o faca si  vino la TV si spun-ne si noua ca refuza s-o faca. Si daca tac si ei, qui tacet consentire, deci si ei au interes sa n-o faca. Ai curaj! Iar daca taci, si tu ai un interes sa n-o faci.

In cazul asta, ce leaga in acest interes toate fortele decidente? Tacerea nu-i de aur in cazul asta, sau o fi?

Noroc cu Gigi Becali, el  si-a vindecat in doua zile lotul de fotbal de CS cu ivermectina si nu intelegea nimeni cum s-a intamplat, nu degeaba crede el in Dumnezeu.

Asa cum m-am informat eu, un muritor de rand, despre eficienta si riscurile unui tratament, asa puteau s-o faca daca voiau si factorii decidenti ai acestei  ”pandemii”  sa-si foloseasca toate aparatele din spate si toata parghiile, fiindca ele detin toata puterea politica si administrativa, dupa cum s-a vazut si nu eu sau altii ca mine si sa le puna  la munca doar   pocnind din degete si dictând :”sa se faca!”  asa cum ne impun noua toate aberatiile pe care le viseaza peste noapte sau chiar noaptea. Sa dea drumul la cercetare , pe calculatoare ca doar nu la cercetare adevarata in institutile pe care le-au pus pe butuci sau au fost trase pe linie moarta in laboratoarele din București, Iasi, Timisoara, ca doar nu vom crede  ca au avut in vedere ca n-ar trebui sa  ne dezlantuim noi forta creatoare si intelectuala si invatatura sufocata din fasa sau alungata peste hotare  ca sa ne dezvoltam  noi in detrimentul altor tari europene sau ale lumii? Cum sa ne gandim la teorii dintr-astea?  Dati drumul si  cercetati  si studiati toate ariile de cuprindere ale zonelor ce redau cat mai exact  informatiile de care e nevoie ca sa stiti, ca sa cunoasteti  realitatea corecta si sa o speculati: cercetarea internationala in materie de COVID,  legatura cu spitalele din afara unde s-a aplicat, colaborarea cu ele prin medicii epidemiologi, pneumologi, bacteriologi care au lucrat in spitale Covid, cereti statistici, dati statistici, cereti protocoalele de tratament aplicate acolo unde rata de vindecare a fost cea mai mare,  procurati substanta activa de pe piata externa si nu produsele, substanta care s-a dovedit a fi extrem de putin costisitoare, sau alocati fonduri  pentru producerea ei indigena si daca oamenii se vindeca ( o sa stiti in 48 de ore in ce directie o iau) , dati drumul la export dupa satisfacerea nevoilor interne. Si asta repede, fiindca indolenta, indoiala si alte motive pe care o sa le numesc mai incolo  pot costa o natiune intreaga: vieti, somaj, falimente, pib-ul nostru si situatia viitoare a statului ca existenta in sine! Ca sa nu  vorbim despre independenta si suveranitate.  Atat de departe s-ar ajunge daca nu cascam ochii mari la oportunitati .

Ca doar n-o  sa ne inchipuim noi, populatia, ca  toti factorii decidenti si-au dat mana sa ne trateze cat mai indelungat, cu ce-i mai scump, mai riscant si mai imprevizibil ca efect. Care ar fi sensul? Nu are niciun sens.

Deci nu, nu sunt nedumerita ci in acest context ma dumiresc si ma intreb despre buna voastra credinta: de ce ignorati tot ce zic medici epidemiologi , pneumologi, biologi, bacteorologi, de terapie intensiva si de alte specialitati la nivel international care au fost in focarele de COVID sau au cercetat acest flagel, de ce dispretuiti cu ingnorarea si ignoranta voastra atatea strigate si demersuri, scrisorile deschise, cereri de ajutor ale medicilor merituosi si vechi in cercetare epidemiologica  din tara noastra?  de ce ignorati strigatele disperate ale cadrelor noastre medicale care au curaj sa rosteasca adevarul cu care s-au confruntat si-I determinati si amenintati  instutionalizat sa nu vorbeasca? Ma indoiesc la modul descurajant de toti cei care sunt implicati in actele decizionale menite sa gestioneze aceasta criza la nivel de stat, de guvern, de organizatiile care gestioneaza starile de urgenta, si managerii de spital in aceasta epidemie. Da, epidemie, pentru ca aceasta este aria de cuprindere a Sars-Cov 2 la nivel mondial, uitati-va la statistici comparative cu alte cauze de decese,  are cote de crestere ale unei epidemii si nu ale unei pandemii,   si este fabricata in laborator, n-o spun eu, o spun cei care au cercetat originea ei, mai destepti ca mine si mai destepti ca voi.

Si daca este epidemie constatata statistic pe nr. de cazuri/pe numar de decese/ pe ani/  de ce se ia in considerare la nivel global intentia unui informatician care se joaca cu vaccinurile, (el nefiind de specialitate, doar ca le  creeaza si pe unele le sponsorizeaza, cred si eu, din moment ce marea majoritate se vor intoarce drept profit urias),  de a vaccina tot globul? De ce ii asculta toata lumea dorintele?  Cum adica ”intentia/dorinta,  mea este de a vaccina pana la ..(o data) ..tot globul” ??? Dar cine este el de joaca un glob intreg pe degete? V-ati tampit cu totii?

De ce sa nu ia tot globul ivermectina de exemplu. Fiindca daca eu am aflat trebuie sa fi aflat si voi. Iar daca ati aflat de ce o asundeti? Iar daca eu mi-am pus intrebarea qui prodest? Inseamna ca v-ati pus-o si voi. Si daca eu am aflat raspunsul, cu atat mai mult il cunoasteti voi. Atunci de ce ne mai injectati cu ceea ce nu va asumati prin raspundere civila sau penala?  Daca sunteti atat de convinsi si siguri pentru noi, de ce nu sunteti atat de convinsi si siguri pentru voi incat nu vreti sa va asumati raspunderea personala, nu tot raspunderea noastra, fiindca n-ati inteles pana acum? Statul suntem noi si nu voi.  Lasati circul ieftin, demonstratiile care atesta ori prostia ori inselaciunea.  Nu ne incalzesc cu nimc, doar ne intristeaza.

Eu una n-o mai fac pe proasta ci ma indoiesc cu totul de ”grija” cu care gestionati sanatatea si viata noastra,  din moment ce voi, toti factorii decizionali, faceti lucruri fara sens, (ilogice) : financiar,  economic,  medical  si  prouman  si  v-o spun direct:

Ori sunteti nebuni,  ori aveti interese financiare mari, ori vreti  sa ne omorati, ori toate la un loc.

Alte variante de raspuns rational  nu exista.

 

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.