Haideti sa gandim, cine se face vinovat de transformarea unei parti din sistemul medical intr-un sistem de-a dreptul criminal

Ar trebui să plec de la lipsa în dotări, de la aparatura veche, de la microbii și bacteriile încetățenite în pereți și de la infecțiile nosocomiale propagate în tuburile de oxigen, dar lucrurile nu sunt atât de simple. Să fie banii pe care ii castiga oricum tot personalul medical mai ales in spitalele raportate de COVID, si tratand si netratand bolile? Comoditatea? Protocolul inadecvat  trasat  de manageriatul spitalelor?  Sau protocolul  de tratament voit  inadecvat? De ce nu? De ce nu ar fi un protocol menținut cu obstinație sub  o politică  a pieței Bigfarma și nu a tipului de tratament care da cele mai bune rezultate, conform ultimelor statistici adoptate de tari sau spitale din exterior unde rata vindecarilor de COVID este de peste 90%? Dacă exista asa ceva, noi de ce nu aplicăm? Care ar fi interesul să nu introducem medicamente ieftine si eficiente in acest procent uluitor, să nu mai cheltuiasca atat statul, curative si de acasa si care nu te mai scapa in UPU. Cand  la noi se stie, daca ai ajuns acolo, ai toate sansele sa ajungi  la ATI. Ai ajuns la ATI? Esti ca si mort! Sau sumele primite  de catre toti decidentii care pun botul incepand cu cei care dicteaza achizitia la nivel de tara, la nivelul  manageriatelor de spital și terminand cu  medicii pentru utilizarea și prescrierea unor medicamente in detrimentul altora, isi spun cuvantul? Toti specialistii in medicina care-o trag cu rata infectarii si cu vaccinarea prin mag-media, ghiciti daca iau comisioane grase si de unde? Ati ghicit? Nici nu era greu.

Sau poate sumele de la UE pentru raportarile de decese din cauza de COVID sunt cele mai atractive la toate nivelurile? Incepand cu primariile, continuand cu rudele abjecte ale infectatilor  și terminand cu sistemul medical, ca mai departe nu cunosc inca. Nu e asta o intrebare buna?

Ce ar mai putea fi de vina? Profesorii din universitatile de medicina care au uitat sa le traduca din latina tinerilor absolventi de facultate (rezidentilor) si denumirea facultatii pe care o urmeaza,  ca ei si-o traduc pe invers,  si sa le puna in vedere ca la depunerea juramantului lui Hippocrate in Colegiul medicilor  nu trebuie să-ți  ții nici indexul și mediul unul peste altul si nici degetul mic și policele în sus iar  celelalte în jos, ca la o poză de grup la nivel inalt,  ca sa dai fara nicio urma de uman-itate cu coasa in pacienti?

Sau sa ne intrebam de ce imediat ce sunt sesizate din interior raportarile incorecte pentru ”vulnerabilii din urgente”, sau sesizate alte dubiosenii care se fac asupra pacientilor,  acestor cadre medicale li se desface la urgenta,  contractul de munca si sunt bagati intr-o banca de date cu recomandare negativa la angajare, de nu-i mai poate nimeni angaja? Asta-i pretul pentru o asistenta sau un medic care are curajul  sa spuna adevarul? Isi pierde dreptul de libera practica? Cu asta sunt amenintati medicii si asitentele  care nu se pot transforma in altceva peste noapte? Le luati painea de la gura pentru curajul de a aduce la cunostinta voastra sau a opiniei publice, minciunile si odioseniile pe care le comiteti asupra bolnavilor? Parca erati platiti grandios  sa ne ajutati sa invingem bolile, nu sa ne ajutati sa ne invinga ele, sau nu pentru asta sunt spitalele?  Pentru partea din urma cred ca exista o alta instituție și nu-ți trebuie neaparat medicina, te poti descurca si fara.

Sa ne gandim, cam cine ar putea fi de vina aici? Managerii de spital, desigur. Cum sunt astia pusi? Pe criterii profesionale sau politice?

Iar faptul că lucrurile astea de mai sus nu sunt accidentale, nu se petrec doar intr-un singur loc, in doua locuri, hai, in trei, ci cam  peste tot pe unde auzi sau cunosti pe cineva care e bolnav si are nevoie de spital si care intretimp devine  suspect sau este diagnosticat si cu COVID sau doar cu COVID,  si nimeni dintre organismele care sunt in drept sa ia masuri cand este sesizat n-o face, ba dimpotriva, nu stie cum sa ingroape mai bine istoria,   da, asta ridica mari semne de intrebare.

Sa fie oare  vreun Ordin ceva, vreun Protocol central/tacit/secret  de tratament in anumite limite de vindecare?   incepand cu ce nivel? cu  Direcțiile de Sanatate?  de Minister ? de Centru de situații de Urgență? Mai sus pana unde sa merg, dincolo de stele?In CE SCOP? Nuu, asta nu se poate! Ca doar nu vorbim de un complot la nivel național si interstelar, hai ca nu ne-am tampit s-o dam si noi acu in teoria conspirației… sa fim seriosi, n-au cum sa ne doreasca morti tocmai cei care se ingrijesc atat de sanatatea noastra propunandu-ne  vaccinare obligatorie pe termen nelimitat, adica lux! Fiat lux la capatul tunelului. Ori de cate ori va fi nevoie si cu orice vaccin va fi necesar,  pentru orice tip de boala vor simti ei ca ne va pune viata in primejdie, e ca un CEC in alb, nu scrie cu ce si nici pentru ce, pentru orice,  si asta absolut pentru toti,  incepand cu bebelusii nostri care au nevoie cam in medie de 32 de vaccinuri pana la o anumita varsta si pe urma cam de toate celelalte de care  vom avea nevoie si noi! Numai mamele ne mai iubesc atat! Atat incat nu mai stiu ce sa ne faca atunci cand ne-mbolnavim!  Si vai de pielea lor daca nu ne vor iubi, ca nu numai ca vor primi amenda intre 10.000 de lei la fiecare control (trimestrial/semestrial) la  care nu s-au ingrijit de sanatatea noastra, dar ne vor si pierde definitiv, legal, vorbeam de copii, de bebelusi, de orice, dar si noi incepem sa devenim copii de la o anumita varsta. Pe mine chestia asta nu m-a parasit niciodata,  si am cam scapat nevaccinata dar imi asum, intocmai ca seful de la Pfizer. Cedez si eu ca el toate vaccinurile mele trecute, prezente si viitoare, pentru fiecare manager de spital, cred ca le vor ajunge tuturor, ca doar  ei sunt in linia intai! Precum vedeti nimeni pe glob nu-si iubeste cetatenii atat si asa cum ne iubesc pe noi sefii producatori de vaccinuri, (ca nici Bill Gates nu se vaccineaza) și parlamentarii nostri! Verificat. Verificat ca nicaieri in lume nu exista o astfel de lege pe care o vor semna mintenas, cadou inainte de Paste, macar atat sa faca pentru noi, daca nu reusesc altfel sa ne dovedeasca.  Pe toti. Grija si iubirea lor.

Prin urmare, noi gandim ca nu ne doare. INCA. Insă foarte puțin. Gandim dar poate mai si facem ceva.

Si inspre incredintare, luati si una servita dragilor asa, ca antreu  ca de-abia m-am incalzit.

PS: Adi Bărar, chitaristul de la Cargo, o trupa pe care o iubesc a murit de COVID.  I s-a dat un tratament bun zice  medicul  mare fan al lui. Ai respectat protocolul sau ai riscat? I-ai dat  de la inceputul bolii hidroxiclorochina sau ivermectina? I-ai dat si anticoagulant la greu? Dar daca a avut nevoie de intubare l-ai ferit de Clostridium si Salmonella si etc. etc??

Cat l-ai iubit? Pe tricoul tau?

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în APAR LUCRURILE IN CARE CRED. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.