O supravietuitoare a holocaustului : ”Azi este mai rau”

https://gab.com/FedUpWithSwamp/posts/105973020953694783

Cum sa nu fie asa, fiindca

Atunci regulile si legile erau clare. Azi sunt ascunse, mincinoase si inselatoare.

Azi ti se anuleaza pana si demnitatea alegerii modului de a muri.

Atunci aveai dreptul sa alegi intre doua morti. Sa te opui, sa fugi si sa fii impuscat sau sa ramai si sa fii gazat. Azi dreptul la libera moarte este abolit.

Atunci aveai dreptul sa respiri pana in clipa mortii.

Azi nu ai dreptul sa respiri aer curat decat daca platesti intre 500 pana la 2500 ron, de fiecare loc unde esti prins ca o faci, altfel ai dreptul la aer cu CO2, bacterii, si substantele chimice care intra in componenta mastilor si se degaja prin caldura si umezeala.  (de cate ori v-ati pus masca aceea chirurgicala bleu sau vernil si nu v-a usturat mai apoi in gat iar cand ati scos-o timp de o zi sau doua va reveneati?  Acest lucru il stiu de la altii, eu n-am purtat niciodata asa ceva.) Si nu esti silit s-o porti doar in prezenta altora ca sa-i ocrotesti ceva mai mult daca stranuti, (fiindca altfel nu serveste la nimic, este dovedit ca te poti infecta respirand prin masca, virusul fiind de ordinul nanometri, iar gaurile din tesatura se pot observa atat cu ochiul liber cat si la un microscop obisnuit) ci esti silit s-o porti oricand, si oriunde, nu se stie cati ani de acum incolo. Da, am zis bine, n-am gresit perioada, doar nu credeati ca odata vaccinati veti scapa de botnite?  Cati vaccinati nu le poarta? Vi se spune ca le veti da jos cand toata populatia va fi vaccinata?  Ce manipulare, veti trai si veti vedea ca jos le veti da doar atunci cand  nu veti mai avea nimic de zis impotriva.  Cel putin perioada de timp care se vehiculeaza este de ordinul anilor. S-ar fi vrut s-o porti si in casa si sa fii pârât de vecini daca ar fi trecut Legea carantinarii  (aceea prin care se decisese luarea   bolnavilor de COVID cu izoleta) dar gratie, si multumim celor care s-au luptat ca sa nu treaca aceasta odiosenie.

Pe Atunci experimentele se faceau doar pe unii.

 Azi dispozitivele de terapie genetica, prin inselare denumite vaccinuri, –  ”vaccinurile” experiment – se vor aplica pe toti (daca vom lasa sa treaca conditiile de netrait,  impuse in situatia nevaccinarii). Toata paranteza asta insemnand o ascunsa lege a vaccinarii obligatorii. Orice act de hranire materiala si spirituala iti va fi conditionat de noul card de identitate cu vaccinul inclus sau de pasaportul de vaccinare ( nu veti putea intra in niciun magazin, in nicio institutie, in nicio banca, in nicio sala de spectacol si poate in niciun parc sau nu veti putea trece nicio frontiera, fara sa fiti supusi modificarii ADN-ului, fiindca asta inseamna introducerea in sange a unui dispozitiv de terapie genica, astfel cum a inceput deja sa se practice in unele dintre statele europene. Ce va face sa credeti ca statul nostru va sta departe de asta?

(Si pentru fiecare AFIRMATIE am dovezi:  stiintifice, marturii, probe. (Intr-un articol le voi prezenta pe toate, de la prospectele acestor vaccinuri explicate stiintific, la marturiile personalului de specialitate din domeniul medical si declaratiile fie a sefilor companiilor Big Pharma, fie a celor care au lucrat la ele, fie ale cercetatorilor, epdemiologi, biologi, bacteriologi (fiindca nu-i asa, pe langa un antiviral in tratamentul COVID se da si un antibiotic), virusulologi. In plus, cazurile de moarte  de dupa vaccinare care atesta aceleasi tipuri de cauze ale deceselor.  Inca medicii legisti nu au fost lasati sa le sustina, dar se studiaza acest lucru in lumea medicala, evident, in alte state.  

Atunci, pe timpul nazismului, inocenta copiilor nu era distrusa.

Azi, prin nerusinarea  OMS, inocenta copiilor va fi distrusa ”pas cu pas” prin  Legea educatiei sanitare. Dovada? Recomandarile OMS au fost transmise Parlamentului Romaniei si le puteti gasi in nota de fundamentare a acestei legi.  Oo, un articol intreg voi dedica cu citate din acest mizerabile  recomandari ale Organizatiei  Mondiale a Nesanatatii, carora nu li s-a opus la vremea adoptarii niciun  incalficabil de parlamentar. Recomandari care incep cu ”incurajarea de catre parinti a bebelusilor,  incepand cu  0 luni de a-si descoperi organele genitale si recomandarea de a fi tinuti, pe genunchi”. Rusine voua celor care ati votat, tradatori si vanzatori ai puritatii sufletelor nevinovate de prunci ai acestei tari! V-ati gandit nemernicilor la copiii si nepoti vostri? Nu, pentru ca voi cei care decideti nu aveti nici mama, nici tata si nici copii, sunteti doar voi,  discipoli satanici, ca cei ce prostitueaza sufletul pur, nevinovat pentru raul in sine.  Voi fotografia paragraf cu paragraf din aceste recomandari pe care neexplicitat  si nu ad litteram le-ati lasat in textul legii ci pe ascuns,  doar in nota de fundamentare, cu care ”hraniti”  marsav educatia imorala a copiilor incepand din gradinite.  Vreti sa faceti si grupurile sanitare mixte in scoli si gradinite. Ce vreti sa faceti cu asta, sa-i indemnati sa descopere organele genitale de sex opus inca din gradinite sau sa le sugerati ca nu sunt ceea ce sunt, ci altceva? Sa le bagati in minte bizarerii si ganduri paradoxale la care poate niciodata in rastimpul ulterior al vietii lor nu s-ar gandi daca nu le-ati fi sugerat voi ocazia? Sunt 100 si ceva de identitati de gen??? Cu ce incidenta la populatia globului, daca exista aceste Nenumite inca ale voastre? De 10 la 7 miliarde? Si voi le ridicati la rang de lege, de materii, bune de predat in scoli de ciclul primar si gradinite? Iar alte materii care vorbesc despre universalitati le scoateti din educatia copiilor, pentru a-si uita pe rand, parintii, caci pe-atunci, in timpul nazistilor, copiii inainte de a merge in camera de gazare aveau dreptul sa strige ”mama” si ”tata” si nu ”parinte 1” si ”parinte 2”!, pentru a-si uita radacinile, valoarea sacrificiului păstrator al identitatii lor strabune, civilizatia si cultura lor? (istoria) si locul pe glob al casei unde s-au nascut si al patriei care le confera aceste plaiuri (geografia), aceasta cetatenie si nu alta, acest drept si nu altul, aceasta limba si nu alta, aceste minunatii si nu vitregiile? De ce? De ce vreti sa-i instrainati si sa-i rupeti de orice ar putea reprezenta in prezentul acesta si in viitor singura lor sansa la incredere, odihna, iertare dragoste si mangaiere? Singura lor sansa la Adevar și la adevarul propriu?

Cum sa numesc toate astea? Nu am cuvinte…

Pe-atunci, copiii inainte de a merge in camera de gazare aveau dreptul sa strige ”mama” si ”tata” si nu ”parinte 1” si ”parinte 2”!

Sub ce forma vreti sa traiasca copiii nostri azi daca voi vreti sa le furati si sufletul inainte sa le luati dreptul la  respiratie si la structura naturala a organizarii celulelor lor pe baza ADN-ului natural si sa devina ca si porumbul, un OMG, pentru ca vai, mai nou si copiii sub 12 ani sunt buni de vaccinat si nu cu ceva anume, ci prin Legea inca neaprobata a vaccinarii cu orice si aproape oricand, (verificarea semestriala sau trimestriala a efectuarii vaccinurilor) in cazul in care se considera ca sunt necesare. Iar daca parintii se vor opune si nu se vor prezenta sau vor refuza, vor fi decazuti din drepturile parintesti. Si fara modificare genetica, la numarul neverosimil de vaccinuri pe care aveti de gand sa-l faceti atat copiilor (cat si adultilor) cumulul de excipienti si substante aditionale cat si metale vor duce la boli autoimune grave, incurabile si neurodestabilizatoare. Un luptator de frunte impotriva acestor multiple vaccinari este tatal unui copil mort din cauza unui vaccin care insa mai are un copil mic si se intreaba disperat, cum pot sa nu ma opun acestei legi cumplite a vaccinarii cu peste cel putin a 32 de vaccinuri obligatorii? Ce sa fac, sa-l vaccinez si pe asta? Voi puteti raspunde la asta?

Stiati ca asa va arata viitoarea Lege  a vaccinarii daca noi nu ne vom opune? Va pun link la lege si la manipularea sfruntata a lui Rafila, ca sa nu spuneti ca nu ati fost informati, cand de fapt niciun părinte nu trebuia sa fie indolent si sa scotoceasca dupa aceasta lege pe site-ul Camerei Deputatilor.

Caci voi, VOI toti ceilalti veti fi la fel de vinovati daca va veti conserva si nu va veti opune!

Sa nu ziceti ca nu v-am spus ca AZI si asa destul de tarziu,  a vent ceasul  sa demonstrati ca iubiti viitorul sufletelor si trupurilor copiilor vostri mai presus decat pe voi insiva.

Nu va crutati pe voi, crutati-i pe ei!

Stiu, pe-atunci toti acei oameni nu mai aveau speranta ca vor mai iesi vii din lagarele de concentrare poate stiau ca nu vor merge la ”duș” ci la moarte sigura, prin gazare, la o moarte fizica oribila.

Azi nu mergem la o moarte fizica sigura, scapa cei mai multi dintre noi in viata, intr-o viata fizica, dar ce folos daca ti se fura sufletul? Ce folos daca ti se amputeaza credinta, dreptul de a te vindeca, de a te autovindeca, daca ti se altereaza spiritul, daca ti se ia increderea ta in tine?

Ce folos daca ti se ia dreptul de a fi sigur ca esti acelasi cel care ai fost si mai inainte si nu altcineva, a l t c e v a?

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.