Sapati dupa Adevar, altfel Minciuna va va sapa groapa

Cine ar fi cel mai indreptatiti sa se pronunte si sa fie luat in considerare despre efectele si scopul vaccinari ? Dar daca am si vedea ce se petrece in interiorul vaccinului (pentru simetrie, vaccinului de la Pfizer?)

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

lhttps://rumble.com/vfudb1-disturbing-pfizer-vaccine-zoomed-w-microscope-are-living-cells-organisms-mi.html

In alte parti se spune adevarul, asa cum remarca Burebista 2012, in conferinte despre sanatate si libertatea de a-ti apara sanatatea si nu numai:

o mega conferință cu persoane ce luptă cu Deep State, precum: Lin Wood, Generalul Michael Flynn, Patrick Byrne, Mike Lindell, Dr. Simone Gold, și mulți alții. Aceasta s-a numit HEALTH&FREEDOM Curaj și determinare ne trebuie oameni buni, oricum nu mai avem ce pierde. Acum știm ce au de gând globaliștii împreună cu cozile de topor din fiecare țară, mai ales occidentală. Gen. Flynn :

Despre qwykx

perfectibila de tot ce ma inconjoara de la natura pana la un semn de carte, in centrul carora se afla oamenii iar deasupra tuturor dragostea lui Dumnezeu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.